Viihde

Missisuosikki Essi Unkurin, 20, näyttävä tyyli kääntää taatusti päät – "haluan pukeutua naisellisesti"

Essi Unkuri panostaa mielellään tyyliin ja ulkoasuun.

Juho Tirkkonen

Essi Unkurille pukeutuminen ja tyyli on aina ollut lähellä sydäntä.

Viime vuoden Miss Suomi -finaalissa yleisön suosikiksi valittu 20-vuotias vaasalaislähtöinen nainen halusi jo nuorena erottua muista.

– Pienessä kaupungissa kasvaessa oli aika usein niin, että kun vaatekauppaan tuli jotain hienoa, niin kaikilla oli se kohta päällä. Minä halusin sitten pukeutua eri tavalla. Ja mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä enemmän olen uskaltanut tuoda esille omaa tyyliäni ja kokeilla erilaisia asioita.

– Haluan pukeutua naisellisesti ja tyylikkäästi. Koruissa käytän nykyään kultaa hopean sijaan ja pidän keskikokoisista käsilaukuista, jotka eivät ole liian isoja tai liian pieniä, missi kuvailee vaatemakuaan.

Muotisuunnittelija Riikka Ikäheimon t-paitamalliston lanseeraustilaisuuteen Unkuri oli pukenut päälleen ihonmyötäisen ruskeanvärisen mekon sekä vaaleat nilkkurikorot. Vaikka nainen nauttiikin yhä juhlalookkiin laittautumisesta, on pukeutumiseen tullut mukaan myös mukavuudenhalu.

– Sitä on nyt vähän vaikea ehkä huomata, mutta käytän usein aika paljon vähemmän meikkiä. Olen myös vapaa-ajalla paljon rennompi ja käytän paljon huppareita. Ennen laitoin joka paikkaan korkokengät, mutta nykyään minulla on jo kaapissa korottomia kenkiä, Unkuri nauraa.

Essi Unkuri ja muotisuunnittelija Riikka Ikäheimo. Juttu jatkuu kuvan jälkeen (Kuva Jere Viinikainen)

Missifinaalissa Unkuri ei sijoittunut, mutta näkyvyys poiki hänelle paljon töitä. Näyttelijän urasta haaveileva nainen on esiintynyt jo muun muassa Pelimies-sarjassa ja hänellä on rooli tulevassa Biisonimafian elokuvassa.

– Se rooli on isompi kuin osasin toivoa. En voi paljastaa kaikkea, mutta olen siinä aika paljon kovempi, kuin oikeassa elämässä. Näyttelemisessä on parasta juuri se, kun pääsee esittämään muuta kuin oikeasti on.

– Elokuvaa on kuvattu Punkaharjulla pääosin ja jotain kuvauspäiviä on ollut muualla Itä-Suomessa. Tavallaan jännittää tosi paljon, mutta samalla olen innostunut. Siitä saa hyvää lisäenergiaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen (Kuva Mari Hakanen)

Muutenkin naiselle kuuluu hyvää. Hän on viettänyt aikaansa kuvauksissa sekä tekemässä juontokeikkoja. Syksyllä hän palaa jälleen koulunpenkille ja elämää ilostuttaa uusi kämppäkaveri.

– Muutimme Beatan (missifinaalissa myös nähty Beata Bapp) kanssa yhteen. Vielä emme tosin ole hirveästi ehtineet olla yhdessä samassa kämpässä. Vietämme kuitenkin muutenkin niin paljon aikaa yhdessä, että en usko ongelmia olevan, Unkuri hymyilee.

Kuva: Petri Mast

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Luksustyötä tekevä missi Anni Uusivirta, 32, yritti ostaa auton Dubaissa – Me Naiset: Myyjän kysymys sai naisen raivostumaan10.8.2018 03.50
Miksi Sara Siepillä on aina niin avonainen kaula-aukko somessa? – Missi vastasi faninsa kysymykseen melko tyhjentävästi9.8.2018 03.50
Miss Helsinki Janna-Juulia pääsi näyttämään erilaista naiseutta – "minulla ei ole rintoja ja olen 160 senttiä pitkä, mutta tässä sitä ollaan"1.8.2018 03.50
Jenna Toppari, 26, on täysin luomu – joogaa harrastava eloveenamissi vannoo luonnollisen kauneuden nimiin2.8.2018 03.50
Ex-missi Shirly Karvinen treenasi itsensä ihan jäätävän timmiin kuntoon – jopa kahdet treenit päivässä6.6.2018 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat