Viihde

Jose Mourinho tylynä: 1000 valhetta ei muuta totuutta

Kuvituskuva.

Anneli Tuominen-Halomo / arkisto

Manchester Unitedin päävalmentaja Jose Mourinho vakuuttaa tulevansa nauttimaan tänään kotiottelulla Leicesteria vastaan käynnistyvästä jalkapallon Englannin Valioliigan kaudesta. Mourinhon toiveet eivät toteutuneet siirtomarkkinoilla, mutta mies korostaa, että mennyt on mennyttä. Nyt eletään tiukasti tässä hetkessä.

– Minulla on nämä pelaajat ja pidän pelaajistani. Nautin työskentelystä heidän kanssaan. Kun toistetaan 1000 kertaa, että suhteeni pelaajiini eivät ole kunnossa, niin se on valhetta. Se on edelleen valhetta 1000 kerran jälkeen!, Mourinho lataa.

– Nautin viime kaudesta ja tulen nauttimaan myös tästä alkavasta. Tiedän, mitä sanoja haluaisitte kuulla nyt minun suutani. Mutta sanat eivät ole tällä hetkellä tärkeitä. Tulette näkemään marraskuussa, tai viimeistään joulukuussa, mitkä joukkueet ovat vahvimmilla Valioliigan mestareiksi, Mourinho jatkaa voimiensa tunnossa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Mikael Forssell treenasi Jose Mourinhon kanssa päivittäin – kertoo nyt millainen kiistelty valmentaja on oikeasti ja mikä portugalilaista ManU:ssa turhauttaa4.8.2018 04.45
Mediat: Jose Mourinho oli Suomen ottelussa katsomassa tiettyä pelaaja – hakee tuurajaa tärkeälle pelipaikalle9.6.2018 03.30
Brittilehti väittää: Jose Mourinho otti tähtipelaajansa kanssa yhteen harjoituksissa23.2.2018 13.17

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat