Viihde

Jasper Pääkkösen salajuoni piti 10 vuotta – AL: paljasti kaiken nyt vasta jättiroolin saatuaan

Jasper Pääkkönen pääsi Hollywood-elokuvaan.

Jari Kupiainen

Näyttelijä Jasper Pääkkönen kertoo vaienneensa tarkoituksella toimittajien haastatteluissa Hollywood-unelmastaan jo pitkän aikaa. Asiasta kertoo Aamulehti.

– Olen valehdellut toimittajille. Puhelimet ovat soineet, että mitenkäs nuo kansainväliset projektit ja olen vastannut, ettei mitään ole – sohvalta Los Angelesista. En ole halunnut sellaista huomiota. Pääkkönen pyrkii Hollywoodiin! Todella vaivaannuttavaa. Päätin kuitenkin jo vuosia sitten, että minä yritän. Ympyrä vähän niin kuin sulkeutuu nyt mielessä. Tässä kaikessa oli jotain järkeä, Pääkkönen kertoo Aamulehdelle.

Pääkkönen on esittänyt viimeisen parin vuoden ajan HBO:n Viikingit-sarjan Halvdan Mustaa.

Viikingit-roolin menestyksen myötä hän pääsi mukaan koe-esiintymiseen, kun mestariohjaaja Spike Lee etsi BlacKkKlansman-elokuvaan näyttelijää umpirasistista hahmoa esittämään. Pääkkönen teki vaikutuksen ja sai elämänsä ensimmäisen Hollywood-roolin. Sekä elokuva että Pääkkösen roolisuoritus ovat keränneet kehuja kansainväliseltä medialta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Jasper Pääkkönen ajautui riitaan Löylystä – AL: ”Se on fakta, että Antero ja minä kehitimme konseptin”29.12.2017 10.46
Onko tässä Jasper Pääkkösen läpimurto Hollywoodiin? Katso pätkä miehen tähdittämästä Spike Lee -elokuvasta16.5.2018 10.57
Täältä tulevat Hernesaaren miljoonasaunan puut – Pääkkönen ja Vartia itse kaatohommissa23.12.2015 08.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat