Viihde

80-kiloa laihduttanut Marjaana, 35, puki bikinit ensimmäistä kertaa päälleen – hotellin rantabaarissa iski häpeä

Marjaana Lehtinen haluaa rohkaista naisia olemaan ylpeitä itsestään.

Toni Tervo

Elettiin toukokuuta kreikkalaisessa rantakohteessa, kun Marjaana Lehtinen keräsi rohkeutensa.

Vielä muutama vuosi sitten 170 kiloa painanut vuoden 2017 Miss Plus Size oli laihduttanut huikeat 80 kiloa ja ylittänyt matkalla monta rajapyykkiä. Yksi oli kuitenkin vielä jäljellä: bikinit.

– Aikaisemmin olin ajatellut, että en voisi laittaa bikineitä päälleni rannalla. Minulle niistä tuli mieleen sellaiset narubikinit, jotka eivät todellakaan imartelisi vartaloani. Sain kuitenkin hankittua sellaiset hiukan korkeavyötäröisemmät bikinit, jotka sopivat minulle paremmin. Silloin ajattelin, että nyt laitetaan ne päälle.

Lehtisen mukaan kokeilu sujui hyvin, mutta eräs kohta aiheutti ongelmia.

– Rantatuolissa lojuessa ei ollut mitään ongelmaa. Mutta kun lähdin käymään rantabaarissa, se vanha itseään häpeävä Marjaana tuli takaisin. Teki mieli vähän pyydellä anteeksi ja yrittää ryömiä tiskille huomaamattomasti. Sitten ajattelin, että ei hemmetti. Täällä on tosi paljon porukkaa, eikä kukaan ole superfitissä kunnossa. Päätin olla ylpeä itsestäni. Kasvoin saman tien viisi senttiä ja kävelin tiskille, Lehtinen nauraa muistellessaan tapausta.

– Nykyään järkytän jo säännöllisesti naapurustoani ottamalla aurinkoa bikineissä, missi vitsailee.

Nainen korostaa asiasta puhumisen tärkeyttä kehopositiivisuuden näkökulmasta.

– Minullakin on tytär, jolle haluan näyttää, että on olemassa kaikenlaisia naisvartaloita. Se on sitä parasta kehopositiivisuutta. Mitä sitten, jos maha vähän näkyy? Uskon myös, että kyseessä on iän tuomaa varmuutta. Parikymppisenä olin nykyistäkin kokoa solakampi, mutta samalla myös paljon epävarmempi.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Onko kiloja kertynyt? – yksinkertainen narukikka paljastaa oletko lihava30.4.2018 04.20
Mies sai kuulla olevansa liian lihava vuoristorataan – alkoi elämäntaparemontti, joka ihastuttaa ympäri maailman14.4.2018 11.00
Syötkö itsesi sairaaksi? Yleisin syy uudelle kansantaudille Suomessa ei ole alkoholi14.5.2018 09.13

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat