Viihde

Ex-missi Lotta Näkyvä laittaa cheerleader-taustansa näkyville – murskaa lajiin liitettyjä seksistisiä ennakkoluuloja

Lotta Näkyvä haluaa lytätä cheerleadereita halventavat ennakkoluulot.

Toni Tervo

Kun Tanssii tähtien kanssa ensi syksynä alkaa, kannattaa kiinnittää huomiota Lotta Näkyvään. Vuoden 2013 Miss Suomi ei ehkä omaa vahvaa tanssitaustaa, mutta eräs naisen nuoruuden lajeista tulee varmasti olemaan valttikortti.

– Harrastin pitkään cheerleader-tanssia kilpatasolla. Joten siinä on maneereja, joita opettajani Mikko Ahti voi sitten lähteä purkamaan, Näkyvä nauraa.

Cheerleadereihin liitetään yleensä paljon negatiivisia ennakkoluuloja kuten, että tanssijat ovat siellä vain mieskatsojien silmänruokana ja että laji ei vaadi taitoa vaan pikemminkin hyvän ulkonäön. Näkyvä on kuullut samat kommenti ja antaa mielellään tietämättömille opetusta lajin todellisesta luonteesta.

– Me treenasimme aikoinaan kaksi tuntia päivässä kuutena päivänä viikossa. Se on oikeasti rankkaa ja ehdottomasti yksi maailman vaativimmista lajeista. Suosittelen jokaista käymään katsomassa kisoja.

– Omia suosikkejani lajeista olivat kaikki nostot ja heitot. Katsotaan opettajan kanssa, että nähdäänkö niitä telkkarissa, ex-missi virnistää.

Kenelläkään Näkyvän vähänkin tuntevalle tulee tuskin yllätyksenä, että juuri hurjimmat heitot ovat naisen suosiossa. Nainen on tunnettu melkoisena hurjapäänä, joka ei kaihda ottaa vastaan tiukimpiakaan haasteita.

Hän harrastaa esimerkiksi vuorille kiipeämistä ympäri maailmaa. Pelkästään tänä kesänä hän on valloittanut kaksi huippua. Tunne on naisen mukaan vaikeasti kuvailtava.

– Kun lähdetään huipulle, on yleensä keskiyö. Perille päästään noin kahdeksan ja kymmene välissä. Siinä kun taivallat pimeässä kantamukset selässä, niin kyllä sitä miettii, että miksi teen tätä hullun hommaa. Seuraavassa hetkessä aurinko on noussut ja olet huipulla ja se on niin siisti tunne.

Näkyvä tullaan myös tulevaisuudessa näkemään Selviytyjät-ohjelman toisella kaudella. Hän haluaisikin päästä jakamaan seikkailujaan myös muiden kanssa.

– Olen vähän alkanut harjoitella tubettamista. Minusta olisi hauska kuvata matkojani sinne, hän paljastaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Missisuosikki Essi Unkurin, 20, näyttävä tyyli kääntää taatusti päät – "haluan pukeutua naisellisesti"13.8.2018 04.15
Luksustyötä tekevä missi Anni Uusivirta, 32, yritti ostaa auton Dubaissa – Me Naiset: Myyjän kysymys sai naisen raivostumaan10.8.2018 03.50
Miksi Sara Siepillä on aina niin avonainen kaula-aukko somessa? – Missi vastasi faninsa kysymykseen melko tyhjentävästi9.8.2018 03.50
Jenna Toppari, 26, on täysin luomu – joogaa harrastava eloveenamissi vannoo luonnollisen kauneuden nimiin2.8.2018 03.50
Miss Helsinki Janna-Juulia pääsi näyttämään erilaista naiseutta – "minulla ei ole rintoja ja olen 160 senttiä pitkä, mutta tässä sitä ollaan"1.8.2018 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat