Viihde

Blogi: Miss Helsinki Janna-Juulia paljastaa mitä tyttöjen illoissa oikeasti tapahtuu – ja kuinka hyvin, hyvin yksityiskohtaisesti miehistä puhutaan

Janna-Juulia Vuorela kertoo blogissaan totuuksia tyttöjen illasta.

Toni Tervo

Hallitseva Miss Helsinki Janna-Juulia Vuorela on Poselandin blogissaan päättänyt raottaa salaisuuden verhoa aiheeseen, joka usein herättää tietynlaisia mielikuvia: tyttöjen iltaan.

– Mulla tulikin viime viikonlopusta idea mieleen, että voisin kirjotella teille siitä mitä oikeasti tyttöjen illassa tapahtuu. Tämä on varmasti aihe, joka mietityttää monia ja varmasti varsinkin miehiä, Vuorela kirjoittaa.

Usein varsinkin yhdysvaltalaisten elokuvien kuvaus tyttöjen illasta on melko miesväritteinen. Naiset harrastavat alusvaatteisillaan tyynysotaa. Vuorelan humoristisesta kirjoituksesta käy kuitenkin nopeasti ilmi, että tilanne on toinen.

– Ennen tyttöjen iltaa whats app ryhmä pauhaa taukoomatta. Usein joku peruu aina viime hetkellä ja sitä harmitellaan ryhmässä. Vastaat luontevasti, että ”Hei ens kertaan boo sydän sydän”, vaikka todellisuudessa piru on irti. Samoin tilanne on taas päällä, kun vaatekriisi iskee ja tarvitaan henkistä tukea muilta. Asuvaihtoehtoja pyöritellään ja vaatekaappi käännetään ympäri. Poikaystävältä pitää kysyä parista vaihtoehdosta mieleinen ja jos poikaystävä valitsee mustan, niin päädyt kuitenkin lopulta valkoiseen. Siihen valkoiseen mekkoon, joka oli ihan ensimmäisenä päällä puoli tuntia ennen vaatekriisiä.

– Laittautuminen venyy, koska sitä siirtää viimeiseen minuuttiin asti ja on arvioinnut, että puoli tuntia riittää: suihkussa käyntiin, sheivaukseen, hiusten kuivaamiseen, meikkaamiseen, ripsien liimaamiseen, hiustenlaittoon, kynsien lakkaukseen, vartalon rasvaamisen, päivettävän levittämiseen, päivettävän kuivumiseen, pukemiseen, kenkien valitsemiseen, korujen valitsemiseen, laukun pakkaamiseen, matkakortin lataamiseen ja toki olit suunnitellut rauhassa ennen lähtöä ottaa pari lasia viiniä ihan kotonakin. Kotoa siis pääset lähtemään aikaisintaan kello 22 ja sitten suostutellaan poikaystävä kuskiksi, koska yllättäen tulikin kiire. Poikaystävä odottaa autossa oven edessä kymmenen minuuttia, koska ulko-ovella muistit että laturi jäi. Samoin ulkona ennen lähtöä pyydetään vielä, jos voisi muutaman kuvan ottaa ja matkalla autossa kysytään poikkikselta, että ”miten sä oot noin kiukkunen?!”

Eräs klisee kuitenkin pitää paikkansa. Miehistä puhutaan. Paljon.

– Vaikka muuta aina väitetään niin kyllä rehellisesti puheenaiheet pyörii hyvin pitkälle poikaystävien ja miesten ympärillä. Parisuhteen ihanat hetket, mutta etenkin ne ongelmat pääsee hyvin ratkomaan tyttöporukalla. Poikaystäville tiedoksi, että kyllä tyttökaverit tietää sun pälvikaljusta, sun oudosta luomesta sisäreidessä ja siitä eilisestä riidasta.

Lue Janna-Juulian blogista kuinka ilta etenee baariin päästyä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Miss Helsinki Janna-Juulia pääsi näyttämään erilaista naiseutta – "minulla ei ole rintoja ja olen 160 senttiä pitkä, mutta tässä sitä ollaan"1.8.2018 03.50
Anni, 30, näytti alusvaatekuvallaan kuinka rajut somen reaktiot ovat – "Toisen mielestä pullukka, toisen mielestä hyvät muodot"31.7.2018 03.50
Missisuosikki Essi Unkurin, 20, näyttävä tyyli kääntää taatusti päät – "haluan pukeutua naisellisesti"13.8.2018 04.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat