Viihde

Tähän seksiin naiset eivät suostu – 50 % sanoo miehille että "ei ole sillä tuulella"

Arkisto

Tuoreen kyselyn mukaan naiset eivät ole aamuseksin ystäviä.

Peräti 63% Mattress Advisorin kyselyyn vastanneista naisista sanoi, etteivät he ole koskaan harrastaneet aamuseksiä, kertoo Women's Health.

Kyselyyn osallistuneista tuhannesta henkilöstä 56 prosenttia oli naisia ja 43 prosenttia miehiä. Kaikki osallistujat olivat parisuhteessa ja asuivat kumppaninsa kanssa. Vastaajien ikä oli keskimäärin 36.

63 prosenttia naisista ja 37 prosenttia miehistä ilmoitti, etteivät he ole eläessään harrastaneet seksiä heti aamusta.

Naisista, jotka eivät olleet aamuseksin ystäviä, 50 prosenttia sanoi syyksi, että he eivät ole "sillä tuulella" aamuisin.

35,6 prosenttia sanoi, että heillä ei ole aamuisin aikaa seksille, kun taas 32,9 prosentilla ei ollut riittävästi energiaa.

Miehistä, jotka eivät harrastaneet aamuseksiä, 51 prosenttia olisi kuitenkin halunnut tehdä niin. Naisista vain 20 prosenttia sanoi samaa.

Naisista, jotka aamuseksiä harrastivat, 37 prosenttia sanoi sen parantavan heidän tuotteliaisuuttaan sinä päivänä.

Kyselyn mukaan bi- ja homoseksuaalit harrastivat aamuseksiä useammin kuin heterot.

Myös tähän ryhmään kuuluville ajankäyttö on haasteellista, sillä aamuseksi kesti keskimäärin 26 minuuttia. Naiset olivat valmiita uhraamaan keskimäärin 31 minuuttia yöunistaan seksin takia, kun taas miehet olivat valmiita heräämään yli 42 minuuttia aiemmin. Vastaajien mukaan paras aika aamuseksille olikin viikonloppuisin. 

Kaikkien osallistujien keskuudessa heistä, jotka ilmoittivat olevansa tyytyväisiä parisuhteeseensa, valtaosa harrasti seksiä myös aamuisin.

 

Lähde: Women's Health

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Pettäjät paljastavat: Näin käy seksin parisuhteessa, kun vieraissa käynti alkaa10.8.2018 23.15
SuSU: Elisa, 40, harrastaa seksiä vieraiden miesten kanssa – aviomies Mika saa kotona puuhista kuvia ja videoita 8.8.2018 04.15
Lähihoitaja Milja, 21, riisui vaatteensa yleisön edessä ja tunne vei mukanaan – nyt hän haluaa mullistaa suomalaisen aikuisviihdemaailman23.4.2018 04.45
Katsoitko nettipornoa? Saatat pian joutua törkeän huijauksen kohteeksi – toimi näin jos näet tämän viestin19.7.2018 04.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat