Puheenaihe

Vuoden paras älypuhelin tavalliselle kuluttajalle on 399 euron luuri – sai kehuja suorituskyvystä ja vaikuttavista kuvausominaisuuksista

Nokia 7 plus -puhelin on valittu voittajaksi kuluttajille suunnatussa älypuhelinkategoriassa. Kuvituskuva.

Ella Kajaste

Nokia 7 plus -puhelin on valittu vuoden 2018–2019 voittajaksi kuluttajille suunnatussa älypuhelinkategoriassa. Vertailun teki Expert Imaging and Sound Association (EISA), jonka palkinnot jakaa itsenäisesti toimiva palkintopaneeli, johon kuuluu 55 erikoisalojen aikakausilehteä ja verkkojulkaisua.

Palkintopaneeli kiitti Nokian älypuhelinta hienosta muotoilusta, vahvasta suorituskyvystä sekä vaikuttavista kuvausominaisuuksista. Kuluttajaälypuhelinkategoria on yksi kilpailluimmista kategorioista EISA:n vuosittaisessa kilpailussa.

Nokian puhelinten tavaramerkin omistaa nykyisin HDM Global.

– Tavoitteenamme on tehdä älypuhelimia, joissa yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla suorituskyky, kuvausominaisuudet ja tyylikäs design kaikissa hintaluokissa. Olemme erittäin iloisia, että tämä on huomattu myös toimialan asiantuntijoiden keskuudessa, sanoo HMD:n Globalin tuotejohtaja Juho Sarvikas sanoo.

EISA:n vuosittaiset palkinnot jaetaan valokuvaus-, hifi-, kotiteatteri- ja mobiililaitekategorioissa, ja niitä ovat valitsemassa asiantuntijat ympäri maailmaa. Kaikki kilpailuun valitut tuotteet käyvät läpi laajan ja monivaiheisen valintaprosessin, jossa testataan ja arvioidaan niiden teknologiaa, muotoilua ja innovaatioita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Jos älypuhelin kastuu, älä missään nimessä tee näin – tuhoat todennäköisesti puhelimesi23.7.2018 04.45
Tässä ovat suosituimmat puhelimet tällä hetkellä – 200 euron halpisluuri hakkaa kalliit kilpailijat7.8.2018 04.55
Samsungin älypuhelimissa havaittu kiusallinen ongelma5.7.2018 21.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat