Viihde

Maisa Torppa tunnustaa: "Mulle tarjottiin helppoa rahaa ja tein jotain tosi tyhmää – kaduttaa"

Maisa Torppa kuvattuna vuonna 2014

Toni Tervo

Tv-persoon ja juontaja Maisa Torppa teki viikonloppuna sosiaalisessa mediassa harvinaisen tunnustuksen.

Torppa julkaisi viime viikolla blogipostauksen, jossa kertoi ahdistuneensa kokemastaan turvotuksesta ja kuinka grilliruoka oli jättänyt jälkensä. Myös Iltamakasiini uutisoi tuolloin blogipostauksesta.

Nyt nainen kertoo Instagramissa katuvansa postausta, sillä se oli osa kaupallista yhteistyötä, jonka kanssa hän ei ollut ihan sinut.

– Mä tein viime viikolla jotain tosi tyhmää ja mua on jäänyt painamaan se pahasti mieltä. Mulle sosiaalinen media on pääsääntöisesti harrastus, ei keino tienata. Oon pitänyt viime aikoina kiinni mulle tärkeistä arvoista ja tehnyt yhteistyötä vaan sellaisten yritysten kanssa mitkä kuuluu oikeasti mun arkeen ja arvomaailmaan. Rahan tienaaminen on siis jäänyt toisseikkaiseksi asiaksi. Sain pari viikkoa sitten tarjouksen, helppo postaus = hyvä palkka. Jostain älyttömästä syystä sitten otin osaksi mun blogiteksiä asian keventämisestä ja laihduttamisesta. Jos nyt totta puhutaan niin mua itseäni ei voisi vähempää kiinnostaa, jos turvottaa tai välillä tulee herkuteltua kaksin käsin, Torppa tunnustaa.

– Mun mielestä on tärkeämpää se, että nauttii elämästä ja tekee juuri niitä asioita mitkä itsestä tuntuu hyvältä (olkoon se sitten liikunta tai sohvaperunailu). Hävettää oma toiminta. EI TULE ENÄÄ IKINÄ TOISTUMAAN! Pidän tiukasti aikaisemman linjani ja mun somekamppikset tulee sisältämään pelkästään tuotteita/palveluita joita oikeasti kannatan ja jotka oikeasti kuuluu mun arkeen. Nautitaan kaikki itselle tärkeistä asioista ja hyväksytään itsemme tälläisinä, kuin ollaan! 

 

 

Mä tein viime viikolla jotain tosi tyhmää ja mua on jäänyt painamaan se pahasti mieltä. Mulle sosiaalinen media on pääsääntöisesti harrastus, ei keino tienata. Oon pitänyt viime aikoina kiinni mulle tärkeistä arvoista ja tehnyt yhteistyötä vaan sellaisten yritysten kanssa mitkä kuuluu oikeasti mun arkeen ja arvomaailmaan. Rahan tienaaminen on siis jäänyt toisseikkaiseksi asiaksi. Sain pari viikkoa sitten tarjouksen, helppo postaus = hyvä palkka. Jostain älyttömästä syystä sitten otin osaksi mun blogiteksiä asian keventämisestä ja laihduttamisesta. Jos nyt totta puhutaan niin mua itseäni ei voisi vähempää kiinnostaa, jos turvottaa tai välillä tulee herkuteltua kaksin käsin. Mun mielestä on tärkeämpää se, että nauttii elämästä ja tekee juuri niitä asioita mitkä itsestä tuntuu hyvältä (olkoon se sitten liikunta tai sohvaperunailu). Hävettää oma toiminta. EI TULE ENÄÄ IKINÄ TOISTUMAAN! Pidän tiukasti aikaisemman linjani ja mun somekamppikset tulee sisältämään pelkästään tuotteita/palveluita joita oikeasti kannatan ja jotka oikeasti kuuluu mun arkeen. Nautitaan kaikki itselle tärkeistä asioista ja hyväksytään itsemme tälläisinä, kuin ollaan

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Maisa Torppa pyytää apua somessa –  Blogi: grilliruuat ja makkara vaativat veronsa13.8.2018 03.50
Missi Elina Tervon hieronta sai järkyttävän käänteen – "Onpas sulla iso pylly ja hyvät tissit"19.8.2018 10.47
Anna: Eronnut Anne Kukkohovi, 47, kertoo sinkkuelämästään – "kaduttaa, että pihtailin"6.8.2018 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat