Viihde

Seksikohu nousi Miss Plus Size Marjaana Lehtisen kirjasta – missi kertoo nyt miksi se nousi vääristä syistä

Marjaana Lehtinen

Marjaana Lehtistä ärsyttää.

Keskiviikkona ja torstaina netissä on käyty keskustelua, joka nousi vuoden 2017 Miss Plus Sizen julkaistuaan tuoreen kirjansa. Kirja kertoo Lehtisen tarinan ylipainoisuudesta, liikunnan ilon löytämisestä, kiusaamisesta, häpeästä, kehopostiivisuudesta ja elämänmuutoksesta.

Käynnissä oleva keskustelu koskee kuitenkin seksiä.

Kohu alkoi, kun lehdissä nostetiin esiin valikoituja lainauksia kirjan kappaleista, joissa Lehtinen kertoo mietteitään seksistä ja kuinka elämänmuutos on vaikuttanut hänen ja hänen miehensä seksuaalisuuteen. Niissä muun muassa nostettin esille Lehtisen lausunnot siitä, kuinka mies pitää tyydyttää väsyneenäkin ja kuinka hän pitää "läpsimisestä ja tukistamisesta".

Lehtisen mukaan hän oli jo paljon aiemmin sivunnut asiaa blogissaan ja lehdissä ilmestyneissä teksteissä oli paljon, mikä jätettiin kirjoittamatta tai irrotettiin asiayhteydestä..

– Kaksi kohtaa kohtaa siinä on täysin irroitettu tuosta mun kirjan tekstistä (blogin tekstistä). Toinen on otsikko: Plusmalli-Marjaana laukoo uutuuskirjassa suorat sanat seksistä – mies on pidettävä tyytyväisenä väsyneenäkin: ”Useammin kuin kerran viikossa”. Tuon lauseen takana oli kertomus siitä, kun ei sitten yhtään huvittanut petihommat. Sitä ei toki jutussa mainittu.

Toiseen kohtaan, eli läpsimistä ja tukistamista liittyviin kappaleisiin, hänellä on myös selitys.

– Alkuperäinen kirjoitus kuului näin: Juttelin hetki sitten tovin erään miespuolisen someseuraajani kanssa siitä, kuinka kaikki hyvät on kuulema "aina varattuja" Lyhyt keskustelu päättyi siihen, että tämä mies totesi mulle: "Sinkkuus on kuitenkin tuonut vapauksia kokeilla juttuja mitä parisuhteessa ei voi kokeilla tai kehtaisi ikinä esittää sellaisia toiveita seurustelukumppanille" Hmmm.. Mitä olette mieltä? Eikö juuri se oma kumppani ole se kenelle näitä toiveita pitää kehdata esittää? Mietin ihan mitä vaan pervoa tai pikkutuhmaa, niin mielummin esittäisin toiveet tutulle kumppanilleni kun jollekin ventovieraalle sanoisin esim; et tukista ja läpsi mua kunnolla pakarasta. Saati jos tykkää vähänkin "rankemmasta" toiminnasta, niin on jopa aika uhkarohkeaa esittää sellaisia toiveita vieraalle.

–Mutta tässä laitettiin vain tuo kohta, että minä tykkään tukistelusta, Lehtinen sadattelee.

Lehtistä harmittaa, että naiset ovat hyökänneet hänen kimppuunsa kommenttien vuoksi.

–Kaikki jeesustelee yhtä lausetta, vaikka otan aika hyvin kantaa myös naisen nautintoon. Ja uskallan puhua aiheesta, joka on edelleen tabu Suomessa. Naisen nautinto.

Lue Lehtisen koko blogiteksti tästä ja tee omat johtopäätöksesi

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Marjaana, 35, lihoi 170-kiloiseksi, kunnes teki järisyttävän muutoksen – katso uskomaton ennen ja jälkeen kuva 20.8.2018 04.15
80-kiloa laihduttanut Marjaana, 35, puki bikinit ensimmäistä kertaa päälleen – hotellin rantabaarissa iski häpeä14.8.2018 04.00
"Hyi kauhea kun sä olet iso" – hyvinvointivalmentaja Elina, 27, osoittaa kuinka väärässä ihmiset voivat olla23.8.2018 04.00

Aiheesta muualla

Ilta-Sanomien uutinen aiheesta

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat