Viihde

Milja, 21, käskettiin liian paljastavan vaatetuksen vuoksi ulos kaupasta – kuva: onko tämä asu liian rivo suomalaiseen ruokakauppaan?

Milja Ranta oli tässä asussa, kun hänen käskettiin poistua ruokakaupasta

Milja Ranta

Kulunut lämmin kesä on ymmärrettäväsi saanut suomalaiset vähentämään vaatetustaan julkisella paikalla.

Se saattaa kuitenkin luoda erikoisia tilanteita, kuten helsinkiläinen Milja Ranta, 21, sai muutama viikko sitten todeta asioidessaan ystävänsä kanssa Sörnäisten K-marketissa.

– Lähdimme ystäväni kanssa ostamaan juotavaa. Sää oli niin kuuma, että minulla oli päälläni farkkuhame ja lappubikineiden yläosa. Melkein heti kun tulimme kauppaan, miesmyyjä lähestyi minua ja pyysi laittamaan paidan päälle. Totesin hänelle, että ulkona on tosi kuuma, eikä minulla nyt siihen hätään ole paitaa. Hän pyysi meitä poistumaan liikkeestä, nainen muistelee.

Ranta kertoo kysyneensä myyjältä vielä tarkempaa syytä tapaukselle.

– Hän totesi, että "ihan siltä varalta, että muut asiakkaat häiriintyvät." Olisin ymmärtänyt kyllä, jos kyseessä olisi ollut vaikkapa jokin hygieniajuttu. Mutta olen nähnyt samassa kaupassa myös paidattomia miehiä, eikä heitä ole häiritty. Minulla kuitenkin oli bikiniyläosa päällä.

Monet saattavat tunnistaa Rannan Temptation Islandin viimeisimmältä kaudelta ja silloin tietävät, että nainen on ammatiltaan strippari. Hän kuitenkin vakuuttaa, että ei ollut kadulla niin sanotusti työasu päällä.

– Hamekin oli korkeavyötäröinen, joten paljasta pintaa lopulta näkyi melko vähän. Olen nähnyt paljon pahempaakin. Monilla naisilla on esimerkiksi päällä tiukkoja crop-topeja, joista näkyy nännit läpi. Onko se sitten parempi?

K-Market Sörnäisten kauppias Jussi Kiiveri ei muista Rannan tapausta erikseen, mutta toteaa vastaavia hetkiä olleen muutamia kesän mittaan.

– On ollut tapauksia, joissa asiakasta on pyydetty pistämään paita päälle. Minulla henkilökohtaisesti ei ole mitään sitä vastaan, että ollaan paidatta. Se on kuitenkin puhtaasti esteettinen juttu. Kaikkia asiakkaita ei todennäköisesti kiinnosta katsella toisen paljasta kroppaa.

– Mitään yleistä ohjesääntöä tuohon ei ole, eikä kyseessä ole mikään hygieniaseikka.

Äänestä: Saako ruokakaupassa näkyä paljasta pintaa?

Saako ruokakaupassa näyttää paljasta pintaa?

Kyllä, Miljan asu oli ihan korrekti
100% (87 ääntä)
Ei, rajansa kaikella
0% (0 ääntä)
Ääniä yhteensä: 87

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Lähihoitaja Milja, 21, riisui vaatteensa yleisön edessä ja tunne vei mukanaan – nyt hän haluaa mullistaa suomalaisen aikuisviihdemaailman23.4.2018 04.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat