Viihde

Pin-up -malli Sini Ariell kutsuu Sara Sieppiä lapselliseksi – puolustaa vahvasti EVS:n Maria Veitolaa

Sini Ariell.

Petri Mast

Pin-up -malli ja tatuointitaiteilija Sini Ariell puolustaa vahvasti toimittaja Maria Veitolaa Facebook-kirjoituksessaan.

Veitolan Sara Siepin kanssa tekemä EVS-haastattelu nosti kohun Siepin kirjoitettua ohjelman jälkeen blogissaan olevansa haastattelusta järkyttynyt. Ex-missin mukaan etukäteen sovitut kysymykset jäivät kysymättä ja lähetyksessä kyseltiin vain hänen kaula-aukostaan ja käsilaukuistaa. Sieppi kokee Veitolan asettaneen hänelle ansan.

Ariell ei Siepin avautumista niele.

– Puolustan Maria Veitolaa täysin tässä Siepin puolelta tulleesta "syyttelystä". Maria on alan ammattilainen. Itse EVS käyneenä voin kertoa, että kohtelu oli äärettömän ystävällistä ja ammattitaitoista. Kaikki käytiin läpi ja haastattelu eteni sovitun mukaisesti toki eläen tilanteessa, niinkuin keskustelut yleensä etenevät (tämäkin asia käytiin ennalta läpi). Haastattelu ohjelmiin mentäessä on ymmärrettävä, että jotkin kysymykset saattavat osua omaan nilkkaan.

– Mielestäni naurettavan lapsellista huudella jälkikäteen mediassa ja syytellä haastattelijaa. Eikö Sieppi ilmoittanut olevansa "someammattilainen" (mitä se ikinä sitten tarkoittaakaan), luulisi näin alan ammattilaisena hänen osaavan vastata kysymykseen kuin kysymykseen.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Sara Siepin kaula-aukko nousi esiin Maria Veitolan EVS-haastattelussa – Blogi: Missi kertoo nyt kuinka kulissien takana annetut lupaukset petettiin1.9.2018 09.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat