Viihde

Elina Tervo viettelee viikoittain Instagramissa – paljastaa nyt karun totuuden kuvien takana

Juontaja ja entinen Miss Helsinki Elina Tervo raottaa Wanderers of the World -ohjelman jaksossa taustoja työstään sosiaalisen median ammattilaisena.

Tervon Instagram on täynnä toinen toistaan näyttävämpiä kuvia sekä naisesta itsestään että matkakohteista joissa hän reissullaan käy. Monet saattavat ajatella naisen elämän olevan helppoa kuvien napsimista paikasta toiseen reissatessa.

Videosta kuitenkin käy ilmi, että näin ei ole.

– Mun Instagramin perusteella ihmiset luulee, että olen jatkuvasti lomalla. Näin ei kuitenkaan ole, vaan olen jatkuvasti töissä. Nykyään ihmiset matkustavat pelkästään yhden kuvan perusteella. Se on ihan kreisiä, nainen kertoo.

Videolla näkyy kun Tervo kuvaajansa kanssa ohjeistaa kuvaajaa etsimään sopivia kuvauspaikkoja ja sen jälkeen käyttää runsaasti aikaa etsiessään sopivia kuvauskulmia. Sen jälkeen edessä on uusi odotus kun pitää odottaa turistilaumojen lähtevän kuvan taustalta.

– Aina kun löydät jonkin hyvän spotin ja alat ottaa kuvia, siihen tulee sata muuta ottamaan kuvaa.

Tietenkään samana päivänä samassa kuvassa ei voi olla samassa asussa, joten ex-missi joutuu myös jatkuvasti vaihtamaan vaatteita.

– Sosiaalinen media on siitä kiittämätön, että sinne pitää joka päivä laittaa uusia kuvia. Vaikka sulla olisi tänään tosi hyvä kuva, huomenna se on jo vanha.

Katso Tervon koko video alta

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Missi Elina Tervon hieronta sai järkyttävän käänteen – "Onpas sulla iso pylly ja hyvät tissit"19.8.2018 10.47

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat