Viihde

Seksiä rocklegendan kanssa lentokoneen vessassa – laulaja Lily Allen, 33, paljastaa kirjassaan mitä tapahtui kun tajusi miehen olevan naimisissa

Kuvituskuva.

Armi Suojanen

Lily Allen paljastaa mehukkaita yksityiskohtia salasuhteestaan Liam Gallagheriin tuoreessa kirjassaan, My Thoughts Exactly.

33-vuotias laulaja paljasti jo aiemmin tänä vuonna, että hän harrasti Gallagherin kanssa seksiä, heidän ollessaan matkalla Fuji Rock-festivaaleille Japaniin vuonna 2009.

Kirjassaan Allen kertoo yksityiskohtaisesti, kuinka he lennolla tavattuaan joivat itsensä humalaan ja harrastivat sen jälkeen seksiä koneen vessassa.

– Jossain vaiheessa Liam ja minä löysimme itsemme vessasta tekemässä jotain, jota hänen ei olisi pitänyt tehdä, enkä puhu huumeista, laulaja paljastaa Metron mukaan:

– Seuraavaksi makasimme yhdessä sängyssä.

Allenin mukaan, kun he laskeutuivat Tokioon, Liam kutsui hänet hotellihuoneeseensa. Lily suostui.

Hän väittää, ettei hän tajunnut Liamin olevan naimisissa, ennen kuin tämä käski naista pitämään heidän yhteisen yönsä salassa.

– Vasta seuraavana päivänä hän sanoi jotain tyyliin: "Kukaan ei saa tietää tästä Nicin takia" ja tajusin, että hän oli naimisissa. Tiesin, että Noel oli naimisissa ja tiesin, että Liam oli ollut naimisissa Patsy Kensitin kanssa, hän kirjoittaa:

– Se oli osittainen syy, miksi halusin häntä. Olin lapsena Oasis-fani. Olin12-vuotias, kun hän ja Patsy Kensit olivat Vanity Fairin kannessa ja he olivat coolein pari ikinä. 

 

Ilmeisesti puoli vuotta myöhemmin Nicole sai asian selville. Silloin Liam pyysi Lilyä valehtelemaan:

– Kuusi kuukautta myöhemmin olin autossa kuljettajan kanssa, kun puhelin soi. Se oli Liam. Hän kuulosti kamalalta, kuin hän olisi ollut hereillä koko yön. "Lil", hän sanoi: "Sinun täytyy tulla puhelimeen. Olen tässä Nicin kanssa. Yksi ystäväsi on yrittänyt väittää, että sinä ja minä harrastimme seksiä.

Kertomuksensa mukaan Lily suostuikin valehtelemaan, kunnes hän nyt, yhdeksän vuotta myöhemmin paljastaa kaiken muistelmissaan.

 

My Thoughts Exactly julkaistaan 20. syyskuuta.

 

Lähde: Metro

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Seksiä joka aamu viikon ajan – Amanda ja mies tekivät sopimuksen, joka sai molempien himot hyrräämään17.9.2018 04.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat