Puheenaihe

Uuden kauppakeskus Redin elokuvateatterin avaaminen meni pannukakuksi – "avaamme sitten, kun kehtaamme näyttää paikan asiakkaille"

Kauppakeskus Redin avajaiset pidetään torstaina 20. syyskuuta.

Paivi Tuovinen

Virolainen elokuvateatteriketju Cinamon ei pysty aloittamaan näytöksiään Helsingissä vielä huomenna, kun Kalasataman kauppakeskus Redi aukeaa.

Teatteripäällikkö Mikko Miettinen vahvisti aikaisemmin, että viiden salin elokuvateatteri aukeaa 20. syyskuuta. Cinamonin suomalaisten Facebook-sivujen mukaan avajaiset ovat vasta perjantaina 28. syyskuuta.

– Tilanne elää ja eilen tehtiin päätös, että avaamista siirretään. Näillä näkymin elokuvateatteri aukeaa 28. syyskuuta, Miettinen kertoo Helsingin Uutisille.

Miettinen perustelee avajaisten siirtoa asennustöiden viivästymisellä.

– Avaamme sitten, kun kehtaamme näyttää paikan asiakkaille. Haluamme pelata varmanpäälle ja saada kaiken kuntoon. Emme halua näyttää keskeneräistä.

Cinamon ei ole vielä vahvistanut lippujen hintojaan Suomessa. Miettinen sanoo, että lippujen hinnat kerrotaan samalla, kun ohjelmisto valmistuu. Miettinen sanoo, että ohjelmisto on valmis aikaisintaan ensi viikon tiistaina.

Tiistaina Cinamon Redin verkkosivujen testiversio oli avoimesti näkyvillä. Esillä oli lippujen hintoja, mutta ne olivat peräisin ilmeisesti Tallinnan Cinamonista. Tänään torstaina pääsy Cinamon Redin sivulle oli estetty.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat