Viihde

Fitnesmallifinalisti Sanna-Maijan timmi yläkroppa kerää kommentteja – Kuva: koulukiusattu lähihoitaja rakastui bikinifitnekseen

Fitnesmallikilpailu

Tämän vuoden fitnesmallikilpailussa kisaava Sanna-Maija Aalto on aina ollut hiukan ujo. Nuoruusvuosien koulukiusaaminen jätti, 22-vuotiaaseen lähihoitajaan pysyvät jäljet.

– Se oli sellaista haukkumista ja huutelemista. Se kärjistyi lopulta sellaiseksi, että muutin itseni ihan toisenlaiseksi miellyttääkseni muita. Minulla oli tekokynnet, ripset ja napapaita sekä muutenkin paljastavia vaatteita. Voin tosi huonosti.

Silloinen poikaystävä sai kuitenkin Aallossa aikaan reaktion. Nainen löysi entistä enemmän liikunnan ja alkoi taas pitää itsestään.

 – Olen aina ollut luonteeltani tosi sporttinen ja jatkossa aionkin opiskella personal traineriksi. Haluan olla esikuva niille, jotka olivat samassa tilanteessa kuin minä.

Eräs tekijä naisen toipumisessa oli myös uuden intohimon, bikinifitneksen löytyminen. Lajin, josta hänen mielestään puhutaan Suomessa väärällä tavalla.

– Se nähdään nyt vaan niin, että tytöt siellä lavalla pyörivät pienissä bikineissä ja korkokengissä. Menestyminen vaatii kuitenkin koko kokonaisuuden ja kovaa työtä. Pitää miettiä sen vaatetuksen lisäksi lavan haltuun ottamista ja muuta. Se ei ole vaan hiukset ja rusketus. Suurin osa työstä tehdään ennen kisapäivää ja se päivä on vaan se viimeinen silaus. Kisapäivänä on oikeus olla vähän prinsessa kaiken sen jälkeen, Aalto nauraa.

– Itse valitsin lajin, koska halusin kuitenkin säilyttää naiselliset muotoni. Tämä on auttanut minua kehittymään ja antanut uskallusta olla ihmisten edessä.

Aalto nimeää vahvimmaksi osa-alueekseen yläkropan ja siitä yhden tietyn osan.

– Selkä ehdottomasti. Siitä on apua myös bikinifitneksessä. Kyllä siitä jonkin verran kommenttia tulee. Positiivista ja negatiivista. Joidenkin mielestä se näyttää miehiseltä, mutta en välitä niistä, vaan pyrin positiivisuuteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kiloja kertynyt? Fitnessmalli-finalisti Satu-Lotta, 25, neuvoo: Tee nämä toimet iltaisin niin rasva palaa25.9.2018 03.50
Fitnesmalli Meri, 22, kertoo kuinka pakarat herätellään – ja mikä on avain kiinteän kropan hankkimiseen8.8.2018 03.50
10 upeaa suomalaista fitnessmalli-finalistia sporttisissa kuvissa – kuka heistä on suosikkisi?11.5.2018 04.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat