Viihde

10 naista paljastaa: näin puhumme tuhmia sängyssä

Arkisto

Seksin aikana tuhmien puhuminen on asia, jota monet varmasti haluaisivat tehdä, mutta eivät välttämättä osaa.

Kaikki eivät ole oman elämänsä pornotähtiä ja keksi automaattisesti kumppanilleen jotain seksikästä ja kiihottavaa sanottavaa. Pahimmillaan tilanne voi muuttua jopa kiusalliseksi.

Popsugar-sivusto onkin avuliaasti koonnut kymmeneltä naiselta näiden vinkit rivoon sänkykeskusteluun.

1. Kun haluan kiihottaa kumppanini ja puhua hänelle tuhmia, keksin usein jonkin vahvan tarpeen, jonka vain hän voi tyydyttää. Joten toistelen asioita kuten: kulta tarvitsen sinua nyt ja olen valmis sinulle.

2. Jotta saan poikaystäväni kiimaiseksi, kerron kuinka märäksi hän minut tekee.Näen sen heti sytyttävän hänet ja sen jälkeen hän on valmis toimintaan.

3. Saatan sanoa naisystävälleni, että "olen sinun" ja katsoa häntä sellaisella eläimellisellä, mutta intiimillä tavalla. Se on tapani sanoa, että olen hänen kumppaninsa, mutta myös, että olen hänen siinä hetkessä ja hän voi tehdä minulla mitä haluaa.

4.Jos sanon poikaystävälleni, että voit laittaa sen mihin haluat, hän sekoaa himosta. Rakastan nähdä hänet niin kiimaisena. Sen sanominen ääneen on superrivoa ja saa hänelle vallan tunteen, joka johtaa hauskaan roolileikkiin.

5. Jos miehelläni joskus kestää tai on vaikeuksia tulla seksin aikana, sanon hänelle, että haluan hänen tulevan niinkuin minäkin tulin hänen takiaan. Se toimii, koska se tuo hänelle itsevarmuutta ja hyvän tunteen siitä, että hän sai minut nauttimaan. Rentoutuneena hänen on helpompi keskittyä omaan nautintoonsa.

6. Tyttöystäväni rakastaa peppuani ja pidän todella piiskatuksi tulemisesta. Joten kun harrastamme seksiä, sanon hänelle, että olen ollut tuhma ja ansaitsen tulla piiskatuksi. Se sopii hänelle oikein hyvin.

7. Sanon, että haluan maistaa sinua. Tämä toimii, koska siitä pääsee tuhmaan toimintaan, joka kuitenkin lähentää meitä parina. Ollen samalla kuumaa ja intensiivistä.

8. Nähtyäni elokuvan Julmia aikeita, olen rakastanut sanoa, että nussin aivosi pihalle. Saatan usein tekstata sen poikaystävälleni ja hän tulee kotiin nopeasti.

9. On tehokasta ja simppeliä sanoa "tunnut niin hyvältä sisälläni" kun hän on sisälläsi. Ja samalla katsoa tiukasti silmiin. Saa mieheni innostumaan. Joka kerta.

10. Kysyn poikaystävältäni mikä häntä kiihottaa ja mitä hän haluaisi tehdä minulle. Hän kunniottaa rajojani eikä ikinä laittaisi minua tekemään mitään, mitä en halua. Mutta tällä tavalla annan hänen käyttää mielikuvitustaan ja fantasioida rivoista jutuista, joita hän minulle haluaisi tehdä. Ja joskus teemmekin niitä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tähän seksiin naiset eivät suostu – 50 % sanoo miehille että "ei ole sillä tuulella"16.8.2018 17.18
Näin usein sinkkunainen harrastaa seksiä – miesten arvio menee aivan päin seiniä: Olisitko sinä arvannut oikein?25.9.2018 04.30
Seksiä joka aamu viikon ajan – Amanda ja mies tekivät sopimuksen, joka sai molempien himot hyrräämään17.9.2018 04.45
Seksiä rocklegendan kanssa lentokoneen vessassa – laulaja Lily Allen, 33, paljastaa kirjassaan mitä tapahtui kun tajusi miehen olevan naimisissa19.9.2018 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat