Viihde

Mailis Penttilä timmissä kunnossa – Kuva: kroppaansa tyytymätön nainen aloitti tankotanssin ja kovan salitreenin

Mailis Penttilä on huhkinut viime kuukaudet salilla.

Entinen Miss Helsinki -finalisti ja aikoinaan Koko Suomi leipoo -sarjasta tuttu nainen koki, ettei tunne oloaan hyväksi omassa kropassaan. Hän päätti tehdä asialle jotain.

– Treenasin muutamia vuosia sitten personal trainerin kanssa, mutta sitten se jäi. Nyt aloitin hiljattain uuden pt:n kanssa ja hän sopii minulle hyvin. Haluan päästä tietynlaiseen kuntoon itseni takia. En siksi, että joku olisi käskenyt minun laihduttaa.

– Enkä ole tavoittelemassa mitään bikini-fitness -kroppaa,

Penttilän ohjelmaan kuuluu neljä treenikertaa viikossa. Kaksi jalkapäivää ja kaksi yläkroppapäivää. Eikä siinä kaikki.

– Sen lisäksi harrastan tankotanssia ja muuta aerobista liikuntaa. Se voi kuulostaa ehkä paljolta, mutta sen vastapainoksi en saa arjessa kovin paljon hyötyliikuntaa. Ja kun treenaa paljon, voi olla edes hiukan vapaampi ruokavalionsa kanssa.

Tällä hetkellä Penttilä pyrkii kuitenkin noudattamaan valmentajansa tekemää tiukahkoa ruokavaliota. Ruuanlaittoa rakastavalle naiselle on tosin välillä hiukan syödä yksinkertaista puuroa, riisiä ja kanaa.

– Onhan se hiukan tylsää. Mutta teen silti ruokaa. Syöjät vaan välillä puuttuvat ja tietty miehelleni on hauska kokata. Rakastan myös leipomista, mikä ei ehkä tämän projektin kanssa mene hyvin yksiin. Vien kuitenkin kakkuja usein hyväntekeväisyyteen, nainen hymyilee.

Monesti etenkin sosiaalisessa mediassa näkee hehkutuksia, kuinka ihmiset ovat hurahtaneet saliharjoitteluun ja "löytäneet liikunnan ilon". Penttilä myöntää ihailtavan rehellisesti, että ei ole saliharjoittelun suurin fani.

– Nyt uuden pt:n kanssa treenamin on ollut hauskaa ja yhteisinä päivinämme jopa odotan salille pääsemistä. Mutta kun joudun treenaamaan yksin, se ei edelleenkään ole suosikkipuuhaani.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Fitnesmallifinalisti Sanna-Maijan timmi yläkroppa kerää kommentteja – Kuva: koulukiusattu lähihoitaja rakastui bikinifitnekseen26.9.2018 03.50
Salatut Elämät -tähti Tiia Elg, 32, kertoo timmin kuntonsa salaisuuden – näin tanssijan kroppa pidetään tikissä21.8.2018 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat