Viihde

Miss Helsinki -finalisti Nina, 25, aikoi vietellä komean saksalaismiehen – sitten iski karmea ripuli

Joskus treffit eivät mene niin kuin romanttisissa komedioissa.

Tämän sai kokea Miss Helsinki -finaalissa paraikaa kisaava Nina Kallio. 25-vuotias nainen kertoo olleensa taannoin treffeillä saksalaismiehen kanssa, jota oli jo pitkään maanitellut lähtemään kanssaan ulos Suomessa.

Kallio kertoo halunneensa tehdä mieheen lähtemättömän vaikutuksen. Tavallaan niin kävikin, mutta ei ehkä naisen ajattelemalla tavalla.

– Alku näytti todella lupaavalta ja vein hänet ravintolaan syömään. Ruokailun edetessä tajusin että nyt ovat asiat pahasti pielessä. Vatsaa poltti enemmän kuin ikinä mutta ensimmäiset vessaan luikahtamiset sujuivat tosi luonnollisesti hymyn ja pahoittelun kera, Kallio aloittaa.

Kallio selvisi ravintolassa vielä kasvonsa säilyttäen, mutta tilanne eskaloitua sieltä lähdettäessä.

– Kävelimme kampin halki ja muistin ravintoloiden luona sijaitsevan wc:n. Ilmoitin käyväni vessassa. Taas. Mies kysyikin jo tässä vaiheessa kummastuneena että etkö juuri käynyt kolmesti mutta en edes kuullut muuta, sillä olin jo kadonnut paikalta. Kiireinen viikonloppu keskustassa, jono oli vessoihin valehtelematta ainakin kymmenmetrinen. Tuntui että tilanne voisi eskaloitua ja ripulit räjähtää housuun millä hetkellä hyvänsä. Ihan järkyttävä tilanne.

– Pääsin viimein koppiin ja kirjaimellisesti heitin elämäni teatraalisimman ripulifanfaarin sinne pikkuruiseen koppiin ja seuraavaksi pohdin miten helvetissä kehtaan poistua sieltä.

Kallio meni takaisin miehen luokse naama peruslukemilla. Seuralainen ehdotti, että pari lähtisi kiertelemään kauppoja, mutta tässä vaiheessa Kallion olo oli jälleen tukala.

– Kieltäydyin kierrellen miehen tarjouksesta.  Hänen kysyessään, että Enkö halunnut niitä irtokarkkeja illaksi, en pystynyt enää keskittymään mihinkään muuhun, kuin kaoottiseen suolentoimintaan ja huusin, että en todellakaan halua irtokarkkeja tai mitään muutakaan. Sanoin, että nyt on semmoinen tilanne, että lähdemme kotiin NYT tai paskon housuun.

– Häkeltynyt mies tajusi homman jujun ja kiiruhdimme kotiin ennätysvauhtia. "Älä huoli, otin mukaan melunesto kuulokkeet. Käytän näitä yleensä lentokoneessa!" hän lohdutti. Loppuilta meni niinkin romanttisissa merkeissä, että mies istui sohvalla melunestokuulokkeet päässä ja minä ripuloin seinät kaikuen pienessä yksiössäni. Ei mennyt treffit ihan kuin elokuvissa, Kallio nauraa.

Ja tilanteelle onkin nyt helppo nauraa, sillä Kallio ja mies ovat yhä yhdessä.

– Menen pian hänen luokseen Berliiniin, missi hymyilee.

Todiste siitä, että tosi rakkaus voittaa kaiken. Jopa massiivisen ripulin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Ujo Miss Helsinki -finalisti Nina, 25, kärsi rajusta pelosta – nyt uskaltaa jo poseerata alusvaatteisillaan julkisesti30.8.2018 03.45
"Paneminen on kivaa, mutta kuka maksaa kulut?" – Miss Helsinki -finalisti Saara, 24, avoimena seksistä ja rahasta22.10.2018 03.50
Miss Helsinki Janna-Juulia pääsi näyttämään erilaista naiseutta – "minulla ei ole rintoja ja olen 160 senttiä pitkä, mutta tässä sitä ollaan"1.8.2018 03.50
Rebecca, 25, on näyttävästi naisellinen ja ylpeä siitä – paljastaa salaisuuden, jota ei Miss Helsinki -finalistista ehkä päälle päin arvaisi31.8.2018 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat