Viihde

IS: Anu Saagim syyttää Andy McCoyta tappoyrityksestä – näin tilanne eteni

Andy McCoy

Anneli Tuominen-Halomo

Seurapiirijulkkis Anu Saagim kohdistaa muusikko Andy McCoyhyn kovia syytöksiä Ilta-Sanomien haastattelussa.

Koko kohu sai alkunsa McCoyn paljastettua kirjassaan oman versionsa vuonna 2013 julkkisten Big Brother -talossa tapahtuneesta tapahtumaketjusta. Muusikko maalasi tuolloin taulun, jota Saagim kävi piloillaan sotkemassa.

McCoy raivostui tilanteesta niin paljon, että taloa kuvaavat tv-kamerat piti pimentää. Muusikko poistui itse lopulta vapaaehtoisesti talosta ennenkuin hänet poistettiin.

– Anu Saagim Big Brother Housessa. Vitun urpo tuli sotkee mun taulun. Sillon multa palo pinna. Se oli kai sen urpon kosto siitä, ettei ne saanu lisää viinii ja mä sain. Mä sanoin, että ne on saanu jo tarpeeksi, McCoy muistelee tapahtumia Lamppu Laamasen kirjoittamassa kirjassa.

Saagim kertoo Ilta-Sanomille muistavansa tilanteen hyvin toisella tavalla. Hän kertoo "viattomana vitsinä" laittaneensa muutaman sormenjäljen muusikon taulun reunaan ja että joku muu talon asukkaista "vasikoi" tilanteen McCoylle.

–  Andy tuli sisään taloon eikä katsonut koko taulua, vaan luuli, että olen sotkenut aivan koko taulun. Hän tuli suoraan kohti ja uhkasi tappaa minut. Minä todella säikähdin, sillä luulin tehneeni hyvän vitsin, Saagim tilittää IS:lle.

Lehden mukaan Saagim vetäytyi talon makuuhuoneeseen raivostunut rokkari perässään.

–  Hän yritti potkaista jalallaan päin naamaani. Se oli kunnon karatepotku ja hänen jalkansa meni melkein ovesta läpi. Luulen, että olisin voinut kuolla siihen. Koko tuotantoryhmä säikähti sitä tilannetta.

Saagim toteaa, että ei ole nähnyt McCoyta tapauksen jälkeen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Anu Saagim paljastaa kuuluisimman, jonka kanssa ollut kanssakäymisessä29.2.2016 14.15
Andy McCoy pelästytti pahanpäiväisesti ruotsalaisen diskostaran Pandoran: "Hän säikäytti minut kuoliaaksi!"16.3.2017 14.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat