Viihde

Burger King teki Hesburgerille brutaalin tempun – uusi iso ravintola aivan pitkäikäisen Hesen kylkeen

Käpylän ravintola on Burger King -ketjun 54. ravintola Suomessa.

Burger King

Helsingin Käpylään avautuu joulukuussa Helsingin yhdestoista Burger King -ravintola.

Ravintola avautuu mittavan remontin jälkeen Vähänkyröntie 2:n kiinteistöön, jossa sijaitsi aiemmin ABC-Deli. Samalla tontilla toimivat edelleen HOK-Elannon ABC-mittarikenttä ja -autopesu.

Mielenkiintoiseksi Burger Kingin sijainnin tekee se, että ihan kiinteistön vieressä sijaitsee vuosikausia Käpylässä ollut Hesburger.

Käpylän Burger King palvelee viikonloppuisin ympäri vuorokauden, ravintolassa on 50 asiakaspaikkaa ja se työllistää noin 25 työntekijää.

Hampurilaisista ei Vähänkyröntiellä tule olemaan puutetta, sillä samassa osoitteessa toimii myös Hesburger.

Burger King -ketjussa on Wolt-kuljetuspalvelun lisäksi otettu käyttöön itsepalvelukassat, joita on pilotoitu Espoon kauppakeskus Sellossa. Käpylän ravintolassa itsepalvelukassat otetaan käyttöön avajaisista alkaen.

– Olemme innoissamme liikepaikasta, joka mahdollistaa uuden Burger Kingin avaamisen yhdelle Helsingin liikenteellisesti vilkkaimmalle ja vetovoimaiselle paikalle. Autoilijoita tulemme palvelemaan myös uudella ennakkotilauskonseptilla, sanoo Burger Kingin Suomen ketjujohtaja Tomi Söderström.

Burger King on laajentunut Suomessa vauhdikkaasti: neljän ensimmäisen toimintavuotensa aikana ketju on avannut yhteensä 42 ravintolaa ja tämän vuoden aikana ketju avaa 12 uutta ravintolaa. Käpylän ravintola on ketjun 54. ravintola Suomessa.

Joulukuussa ketju avaa Käpylän lisäksi uudet ravintolat Jämsään ja Hyvinkäälle.

– Ketjumme tavoitteena on jatkaa valtakunnallisen verkoston kasvattamista vuoden 2019 aikana reilulla kymmenellä uudella yksiköllä, Söderström jatkaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Burger Kingin parkkipaikalta löytyi yllätys, joka hämmensi työntekijät – "Eihän tällaista voi edes keksiä"19.10.2018 23.00
Vapiskaa Burger King, McDonalds ja Hesburger! Maailmankuulu pikaruokaketju avaa viimeinkin ravintolan Suomessa27.9.2018 04.15
Hesburgerin mobiilisovelluksella jo yli miljoona käyttäjää ja McDonaldsin vastaavalla noin 100 000 – sovellusten merkittävä ero sataa "Hesen" laariin13.4.2018 20.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat