Viihde

30-vuotias nainen harrasti melko erikoista seksiä lentokoneen vessassa – "parempaa kuin mikään mitä olen kokenut tavallisten miesten kanssa"

Kuvituskuva.

Armi Suojanen

Amethyst Realm nousi julkisuuteen, kun hän ilmoitti harrastaneensa seksiä aaveiden kanssa. 

Nyt 30-vuotias brittinainen on mennyt kihloihin. Hänen tuleva aviomiehensä on niinikään yliluonnollinen olento, uutisoi The Sun.

Realm, joka väittää, että hän on harrastanut seksiä noin 20 aaveen kanssa, on nyt rakastunut toden teolla.

Nainen sanoo tavanneensa elämänsä rakkauden helmikuussa Australiassa työmatkalla.

– Minulla ei ollut ollut aavesuhteita hetkeen ja koska olin työmatkalla, uuden suhteen aloittaminen ei olisi edes juolahtanut mieleeni, hengellinen neuvonantaja kertoi lehden haastattelussa:

– Sitten, eräänä päivänä, kun kävelin luonnossa, tunsin yhtäkkiä tämän uskomattoman energian. Uusi rakastaja oli saapunut.

Kotimatkalla he harrastivat seksiä lentokoneen vessassa.

Nainen on kuvaillut seksiä aaveiden kanssa herkemmäksi ja "paremmaksi kuin mikään mitä olen kokenut tavallisten miesten kanssa".

Yhdeksän kuukauden seurustelun jälkeen aave kosi.

– Hän ei laskeutunut yhden polven varaan, eihän hänellä ole polvia. Mutta sain ensimmäistä kertaa kuulla hänen puhuvan, nainen kuvailee:

– Saatoin todella kuulla hänen äänensä ja se oli kaunis. Syvä, seksikäs ja todellinen.

Amethyst vakuuttaa, että hänen läheisensä tukevat liittoa täysillä. 

Häät tulevat olemaan pakanalliset, mutta naisen mukaan luvassa on suuret kekkerit.

Häitä tullaan viettämään Englannin maaseudulla. Amethystillä ei ole vielä sormusta, mutta aviomies kuulemma valitsee sen.

Joidenkin häävieraiden on vaikeaa käsittää, ettei sulholla ole nimeä, saati kehoa. Amethyst myöntää, ettei hän ole satavarma, onko hänen aviopuolisonsa edes mies.

– Kun rakastat henkeä, sukupuoli ei ole merkittävä tekijä. Emme oikeastaan käytä kommunikoidessamme nimiä lainkaan, hän myöntää.

Silti, Amethyst tietää, että hän on löytänyt elämänsä rakkauden:

– Olen niin iloinen, että olen löytänyt hänet. Tiedän sydämessäni, että hän minulle Se oikea. Olemme sielunkumppanit, meidät on tarkoitettu yhteen, eikä se tule koskaan muuttumaan. Se, että hän on henki, on sivuasia.

 

Lähde: The Sun

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Seksiä rocklegendan kanssa lentokoneen vessassa – laulaja Lily Allen, 33, paljastaa kirjassaan mitä tapahtui kun tajusi miehen olevan naimisissa19.9.2018 04.00
SuSU: Elisa, 40, harrastaa seksiä vieraiden miesten kanssa – aviomies Mika saa kotona puuhista kuvia ja videoita 8.8.2018 04.15
Näin annat suuseksiä naiselle turvallisesti – tämä kikka jokaisen miehen kannattaa pitää mielessä15.10.2018 03.50
Näin usein sinkkunainen harrastaa seksiä – miesten arvio menee aivan päin seiniä: Olisitko sinä arvannut oikein?25.9.2018 04.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat