Viihde

IS: Ihmis-barbie Amanda Ahola tienasi alle 4 000 euroa – voi joutua elämäntyylinsä takia pahoihin vaikeuksiin

Ahola puolestaan täsmentää, ettei koskaan ole ottanut keneltäkään rahaa esimerkiksi seksiä vastaan.

Kuvituskuva.

ESM arkisto

Ilta-Sanomat uutisoi, että Ihmis-barbiena tunnettu jyväskyläläinen Amanda Ahola tienasi vuonna 2017 3585 euroa.

Ahola kertoi aiemmin julkisuudessa, että hänellä on ulkomaalainen Sugar Daddy.

Tähän sokerideittailu-ilmiöön otti kantaa viime keväänä myös IS:n haastattelema Veronmaksajain keskusliiton verojuristi Tuomo Lindholm. Hän näkee "sokerideittailun" ongelmallisena. 

– Olen itsekin huomannut lööpit näistä sugar daddy -jutuista ja ihmetellyt niitä. Seurustelu palkkiota vastaan tulee ilmoittaa aina verottajalle, jota nuori ei välttämättä tule ajatelleeksi, hän sanoi lehdelle.

Juristi huomauttaa IS:lle, että rahaa tai rahanarvoisia tuotteita tai palveluita vastaanottavien henkilöiden pitäisi tehdä saamistaan suoritteista ilmoitus verottajalle. Lahjaveron veroton raja on 4999,99 euroa kolmessa vuodessa.

Ansiotuloista pitää maksaa veroa, mutta lahjoitus  tarkoittaa sitä, että lahjan antavalla henkilöllä on vilpitön lahjoitustahto.

– Prostituution toiminnasta saatava tulo on veronalaista. Onko tämä toiminta sitten rinnastettava siihen, vai johonkin muuhun? Jos vastikkeena on seura tai läsnäolo, niin sekin voi olla palvelua, Lindholm vertailee IS:lle.

Ahola puolestaan täsmentää, ettei koskaan ole ottanut keneltäkään rahaa esimerkiksi seksiä vastaan.

– En ole ikinä sanonut ottavani keneltäkään rahaa, enkä ole ikinä tehnyt niin, tämän näkee myös verottaja katsoessaan tietojani. Kukaan muu kuin minä laillisella työllä, ei maksa minulle minun elämistäni tai mitään muutakaan. En ole ikinä ottanut senttiäkään rahaa keneltäkään, enkä ole koskaan missää ikinä sanonut toisin, hän painottaa.

 

 

 

Juttua muokattu klo 18.38. Täsmennetty juttua Aholan kommenteilla ja poistettu maininta, että hän olisi julkisuudessa kertonut ottavansa rahaa elämistä vastaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Amanda Harkimo paljastaa harrastavansa strippiklubeja – "naiset ovat siellä syötävän kauniita"18.6.2018 04.00
Amanda rakastui yli tuplasti vanhempaan mieheen – sai pian huomata, että suhde ei ollutkaan mitä kuvitteli18.10.2018 04.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat