Puheenaihe

Jari Korkin irtisanominen – SK: näin työpaikkakaruselli lähti pyörimään Ylessä

Juontajat vaihtuvat nyt useassa Ylen ajankohtaisohjelmassa.

Derrick Frilund

Yle TV1:n lauantaiaamupäiväisen Ykkösaamu-ohjelman juontaja, politiikan toimittaja Jari Korkki on irtisanottu Ylestä, kertoo Suomen Kuvalehti uutisessaan.

Lehden mukaan Korkki olisi saanut potkut lokakuun lopussa.

Yleisradion uutis- ja ajankohtaistoiminnan päätoimittaja Jouko Jokinen tai politiikka ja yhteiskunta -toimituksen päällikkö Paula Pokkinen eivät kommentoineet asiaa Suomen Kuvalehdelle.

Yle tiedotti 2. marraskuuta muutoksista A-studion suhteen. A-studiota vuodesta 2015 juontanut Kirsi Heikel siirtyy Ylen politiikan toimittajaksi, ja A-studion lähetyksissä häntä sijaistaa Heikki Ali-Hokka.

A-studiosta tuttu kasvo Markus Liimatainen siirtyy puolestaan Yle Luonnon toimitukseen tuottajaksi.

Sakari Sirkkanen aloitti A-studion juontajana lokakuussa. Sirkkanen vuorottelee yhdessä Aamu-tv:stä tutun Heikki Ali-Hokan kanssa maanantain, tiistain ja keskiviikon lähetyksissä.

A-studio Talkin juontajana aloittaa tammikuussa Ykkösaamun Olli Seuri. Siihen saakka A-studion Talkin juontaa Annika Damström. Vuodenvaihteen jälkeen Damström siirtyy keskiviikon A-studion juontajaksi.

A-studiosta ovat kuluvan ja viime vuoden aikana lähteneet Susanne Päivärinta, Johanna Vesikallio ja viimeisimpänä Jan Andersson, joka aloittaa uutisankkurina MTV Uutisissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Heli, 50, irtisanoutui töistään ja otti järkyttävän suuren velan toteuttaakseen 200 000 euron unelman – syöksyy nyt kohti taloudellista katastrofia11.8.2018 04.30
Keke Armstrongin katseli Valioliigaa oman joukkueen pelin aikana ja sai potkut – nyt tuli viimeinen sinetti14.5.2018 15.28

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat