Viihde

Kiss Suomeen ensi kesänä? Rockfestin esiintyjä lipsautti nettiin paljastavan kuvan

Kiss on jo tuttu mutta aina yhtä odotettu vieras Suomessa.

Kari Martiala

Ensi kesän Rockfestin pääesiintyjinä tultaneen jälleen näkemään tuhti kattaus suuryhtyeitä. Festivaaliperjantain pääesiintyjäksi ilmoitettiin jo aiemmin Slipknot ja eilen maanantaina Rockfest tiedotti, että lauantain pääesiintyjänä nähdään metallijätti Disturbed.

Kovimman paljastuksen taisi kuitenkin lipsauttaa Disturbed, joka julkaisi omilla internet-sivuillaan kuvan, josta kävi ilmi, että heidän kanssaan festivaalilla Hyvinkäällä tulisivat esiintymään raskaan rockin jättiläiset Kiss ja Def Leppard.

Kyseistä lipsautusta Rockfest ei kuitenkaan maanantaina päivällä halunnut virallisesti vahvistaa, muttei toisaalta myöskään kumota.

– Tätä asiaa en kommentoi, festivaalin tiedottaja Tomi Lindblom totesi tuoreeltaan.

Molemmat yhtyeet esiintyvät juuri Rockfestin alla ruotsalaisella Sweden Rock -festivaalilla ja heidän keikkakalentereissaan näyttäisi olevan sen jälkeen vihjailevasti vielä tyhjää tilaa.

Lisäksi Sweden Rockissa ja Rockfestillä nähtiin myös viime kesänä joitakin samoja yhtyeitä.

Ensi kesän festivaalien suunnittelu on edennyt Lindblomin mukaan aikataulussa ja Rockfest tultaneen hänen mukaansa järjestämään hyvin samalla kaavalla kuin viime kesänä.

Suuria muutoksia ei ole luvassa, joskin tässä vaiheessa on vielä liian aikaista mennä tarkkoihin yksityiskohtiin.

– Festivaaliin on aikaa vielä kahdeksan kuukautta, joten tässä vaiheessa pohditaan vasta suuria linjoja. Alue ja paikka ovat samat, mutta esimerkiksi sitä, tulevatko lavat olemaan samoissa paikoissa tai leirintäalue olemaan samanlainen kuin viime kerralla, on vielä tässä vaiheessa liian aikaista sanoa, hän toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Lähes 400 euron mökissä ei lämmitystä, seinässä aukko ja vuoteena ilmapatja – Näin Rockfest perustelee ratkaisua9.6.2018 10.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat