Viihde

"Näyttävästi naisellinen" Rebecca, 25, hehkuu alusvaatekuvissa – katso huippukuvaajan otokset Miss Helsinki -finalistista

Lars Johnson

Miss Helsinki -finalisti Rebecca Reinikkala on yksi kymmenestä kilpailun finalistista, jotka Lars Johnson ikuisti taannoin Tallinnassa järjestetyissä kuvauksissa.

Reinikkala on aiemmin kertonut harrastavansa muun muassa itsepuolustuslajeja, joita moni ei naisen mukaan hänestä päällepäin usko. Hän kertoo myös rakastavansa naisellisia asioita.

– Vaikka nykyaikana korostetaan paljon tasa-arvoa, myös se että saisi olla vapaasti naisellinen, on jokaisen oikeus. Naisellisuus on ennen kaikkea tunne, eikä pelkästään ulkoinen seikka. Rakastan vaatteilla leikkimistä, meikkien kokeilua ja esiintymistä.

Miss Helsinkiin hän osallistui, koska halusi haastaa itsensä.

– Haluan haastaa itseni ihan uudella tavalla ja koen, että tämä kilpailu mahdollistaa sen. Olen seurannut kilpailua jo useamman vuoden, joten tiedän suurin piirtein mihin olen lähtemässä mukaan. Kilpailu on minun mielestä hienosti toteutettu joka vuosi ja sen aiheet kiinnostavat minua. Kuvaukset, treenaus ja esiintyminen on mukavaa ja saa laittaa itsensä likoon oikein kunnolla. Myös kilpailun motto ”Beauty comes from the inside” on mielestäni tärkeä ja allekirjoitan sen täysin. Jos sisäiset asiat eivät ole kunnossa, ei ulkoisella kauneudella ole mitään merkitystä, hän kertoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Rebecca, 25, on näyttävästi naisellinen ja ylpeä siitä – paljastaa salaisuuden, jota ei Miss Helsinki -finalistista ehkä päälle päin arvaisi31.8.2018 03.50
Miss Helsinki -finalisti Nina, 25, aikoi vietellä komean saksalaismiehen – sitten iski karmea ripuli31.10.2018 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat