Viihde

Kalle Lamberg hämmästyi: Sähköyhtiö Caruna löi tiskiin tylyn 50 000 euron hintapyynnön – Ihan oikeasti mitä h#lvettiä?!"

Kalle Lamberg

arkistokuva

Näyttelijä Kalle Lamberg kertoo Instagram-päivityksessään halunneensa vetää sähköt mökilleen.

Mies laittoi hintapyynnön sähkönjakeluyhtiö Carunalle selvittääkseen mitä projekti maksaisi. Vastaus tyrmistytti.

– Laitoin tarjouspyynnön mitä maksaisi vetää 1,5 km tienvierustaa pitkin sähköt meidän mökille niin ei oltaisi pelkän aurinkoenergian varassa... Vastaus oli: Vähintään 50.000 euroa! VÄHINTÄÄN 50.000????!!!! Ihan oikeasti mitä helvettiä. Monopoli asema on hieno asia mutta tossa hinnassa ei ole enää mitään järkeä!!!!! Taidan ostaa muutaman paneelin lisää katolle!!, Lamberg kirjoitti.

Tunnisteina hän käytti häshtägejä kaatuispamonopoli ja naurettavaa. Myös miehen päivitystä kommentoineet ihmettelivät kovaa hintaa.

Myöhemmin keskusteluun liittyi myös Carunan oma Instagram-tili, joka vastasi näyttelijälle.

– Hyvää huomenta Kalle! Ymmärrämme että hinta tuntuu todella suurelta. Verkonrakennuskustannukset ovat kuitenkin valitettavasti korkeat, sillä tässä tapauksessa uutta keskijänniteverkkoa tulisi rakentaa yli 1,5km ja tämän lisäksi vastuullamme on tuoda uusi muuntamo alueelle. Veloitamme liittymän hinnassa ainoastaan verkon toteutuneet kustannukset, kun liittymä ei osu vyöhykealueen sisälle ja hinta ei määräydy liittymähinnaston mukaan. Hinnat ovat energiaviraston hyväksymät. Aurinkopaneelit ovat loistava vaihtoehto kesämökille. Toivottavasti aurinkoiset kesät jatkuvat myös tulevaisuudessa! Syksyisin terveisin, Caruna, yritys kirjoitti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kalle Lamberg (@kallelamberg) on

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Valtio imee tavallisilta suomalaisilta 0,25 miljardia euroa veroja Carunan avulla – samalla sähkönsiirtoyhtiö jatkaa miljoonien verovälttelyä, sanoo Finnwatch27.10.2018 23.00
Varastossa ollut sähköpyörä tuhosi perheiden rivitalon täysin – tunnetulle liikemiehelle 460 000 euron korvausvelvoite7.10.2018 04.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat