Viihde

Suomalaismies Arttu laittoi vaimonsa viettelevät someposeeraukset uuteen uskoon – katso hulvaton kuvasarja täältä

Alonan ja Artun kotialbumi

Monet lienevät tottuneet jo nykypäivänä siihen, että etenkin naiset saattavat miettiä sosiaalisen median kuviensa asentoa ja muita seikkoja todella tarkkaan. Netissä levisikin taannoin käsite Instagram-aviomies, jolla viitataan kumppanistaan ehkä kyllästymiseen saakka kuvia ottamaan joutuvaa miestä. 

Alona ja Arttu Kuusisto ovat tässä mielessä hyvin tavallinen pariskunta. Poseerausvalmentajan töitä tekevä ja Poseland-blogiyhteisöä ylläpitävä Alona julkaisee mielellään runsaasti somekuvia ja päätti taannoin ulkomaanmatkallaan ottaa niitä runsaasti varastoon.

Alona valjasti miehensä testaamaan kuvien koekaniiniksi, jolloin syntyi nerokas idea.

– Siinä kun napsin kuvia Artusta, näin aina kuvia selatessa kuvan Artusta ja sitten minusta ja kuvat välillä nauratti molempia. Siitä sitten jotenkin syntyi idea, että Artun pitäisi ottaa samanlainen kuva, jokaisesta minun ottamasta kuvasta. Voi pojat, mitkä naurut saatiinkaan kuvia ottaessa, Alona kirjoittaa blogissaan.

Pariskunta toteutti ajatuksensa ja laittoi esille kymmenen kuvaa, joissa ensin Alona poseeraa ja sen jälkeen Arttu tekee perässä.

Käy katsomassa kuvat tästä linkistä

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kiistaton seksipommi poseeraa ilman paitaa hyvän asian puolesta – "kavereilta on tullut kehuja kuvasta"19.12.2018 04.00
Miss Helsinki -finalisti Viivi, 24, vaihtoi lätkäkamat mallina poseeraamiseen – taustalla vakava vamma kaukalossa6.9.2018 23.00
Tankotanssija Henriikka Roo:n rohkea Instagram-kuva sai fanit innostumaan – "luulin, että heitä kiinnostaisi ihan jokin muu"1.11.2018 22.45
Elina Tervo viettelee viikoittain Instagramissa – paljastaa nyt karun totuuden kuvien takana9.9.2018 19.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat