Viihde

Yksi vilkaisu naisten rintoihin riittää – Miss Helsinki Nina Kalliolla, 25, on erikoinen kyky

Toni Tervo

Seistessään 8. joulukuuta Miss Helsinki finaalin lavalla, Nina Kallio tiesi voittavansa.

Eeva Järvinen oli juuri nimetty ensimmäiseksi perintöprinsessaksi ja Kallio tiesi, että kamppailu kirkkaimmasta kruunusta oli todennäköisesti juuri hänen ja Järvisen välillä.

– Siinä kohtaa yritin vaan pitää itseni kasassa. Kun voitto sitten oikeasti tuli, niin en muista siitä tilanteesta paljon mitään. Kuvista päätellen olin aika innostunut, Kallio hymyilee.

– Siitäkin nousi kohu, kun sanoin voiton jälkeen tienneeni voittavani, että oliko homma järjestetty. Mutta se oli aika vahvasti jo etukäteen minun ja Eevan välillä. joten Eevan tultua perintöprinsessaksi olin melko varma voitosta.

Kun kymmenen naista kilpailee Miss Helsingin kaltaisesta tittelistä, ei ole ihme, jos kiistoja syntyisi varsinkin Kallion ja Järvisen kaltaisten ennakkosuosikkien välille. Tuoreen voittajan mukaan mitään pahaa verta ei ollut oikeastaan missään vaiheessa.

– Meillä oli hyvä yhteishenki koko kiertueen aikana ja sen jälkeenkin olemme pitäneet paljon yhteyttä. Elisa Jokelaisenkin kanssa meillä on pian yhteinen työprojekti ja muutamien tyttöjen kanssa olemme suunnitelleet vapaa-ajalla omia kuvauksia.

– Olen aina ollut sitä mieltä, että omia unelmiaan tavoitelleessaan ei tarvitse kävellä toisten yli.

Kilpailun voitto on sen verran tuore, että Kallio ei ihan täysin vielä osaa sanoa mihin suuntaan ura tästä lähtee. Yksi asia on varma, hän haluaa, että hänestä puhutaan.

– Se on varmaa, että musta ei tule näkymätön missi ja uskon, että tulen saamaan paljon aikaan. Nyt kiinnostaisi päästä toteuttamaan erilaisia kuvauksia ja emännöintihommia. Juontajan työt eivät kuitenkaan ole minua varten, Kallio pohtii.

Missiyden ohella Kallio käy päivätöissä alusvaatemyyjänä. Naisen mukaan ammatissa näkee kaikenlaista.

– Varsinkin joulunaikaan monta miestä tuli takki auki ostamaan vaimolle alusvaatteita sanomalla tyyliin, että hänellä on "käteen sopivat rinnat" tai "isommat rinnat kuin sulla". Tai sitten annetaan mitat, jotka on fyysisesti mahdottomia. Ei näin. Kuunnelkaa sitä myyjää.

Kallion mukaan hänelle on työssään kehittynyt melko erikoinen kyky.

– Minun ei tarvitse kuin vilkaista naisen rintoihin ja näen heti tarkasti mitä kokoa ne ovat. Ehkä se olisi pitänyt ottaa missifinaalini talent-osioon. Toisaalta ehkä myös ihan hyvä, että valitsin sen laulamisen, Kallio nauraa.

Kuten edellisestä kommentista käynee ilmi, Kallio on tunnettu hersyvästä huumorintajustaan. Hän haluaakin esimerkiksi sosiaalisessa mediassa jakaa enemmän itseltään näyttävää materiaalia kiillotetun julkisuuskuvan sijaan.

– Loppujen lopuksi aika harvaa kiinnostaa ne Esplanadin puistossa otetut asukuvat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Alusvaatemyyjä Nina, 25, paljastaa tämän hetken kuumimman muodin – tällaisia alusvaatteita naiset nyt himoitsevat27.12.2018 03.50
Miss Helsinki -finalisti Nina, 25, aikoi vietellä komean saksalaismiehen – sitten iski karmea ripuli31.10.2018 03.50
Ujo Miss Helsinki -finalisti Nina, 25, kärsi rajusta pelosta – nyt uskaltaa jo poseerata alusvaatteisillaan julkisesti30.8.2018 03.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat