Viihde

Morsiamen vaatimus hämmensi häävieraat – voiko tällaista pyytää?

Kuvituskuva.

Ulla Yliherne

Kukaan ei halua saada lahjaa, joka ei ole mieleinen.

Yleensä kuitenkin tyydymme kiittämään ja hymyilemään kohteliaasti. Eräs morsian, jonka tarina jaettiin Redditissä, valitsi toisen polun.

Nainen uhkasi olla kutsumatta ystäviään häihinsä, koska nämä eivät olleet antaneet hänelle rahaa kihlajaislahjaksi, kertaa Metro UK.

Hän selitti selvästi pyytäneensä lahjaksi käteistä, joten hän oli ärsyyntynyt huomatessaan, että kihlajaisjuhlien vieraat antoivat hänelle "pieniä lahjoja, jotka eivät ole tarkoituksenmukaisia".

Morsian ei ollut valmis jättämään asiaa sikseen. Hän lähetti vierailleen viestin, jossa hän tiedusteli, miksei rahaa ollut kuulunut.

– Meillä on valtavasti velkaa ja halusimme aloittaa avioliittomme puhtaalta pöydältä. Ajattelimme, että tämä olisi siihen hyvä tilaisuus, nainen kirjoitti viestissään:

– Eilen illalla meillä oli kihlajaisjuhlat, eikä yksikään henkilö tuonut meille rahaa... Minun oli vaikea peitellä ärtymystäni. 

Morsian uhkasi, että osa vieraista ei tulisi saamaan kutsua itse häihin.

– Mietin juuri peruvani kutsut heiltä, jotka vastasivat viestiini töykeästi, mutta olen valmis antamaan heille vielä toisen mahdollisuuden, hän jatkaa:

– Tulemme pyytämään käteistä myös silloin, ja olen jo lähettänyt sähköpostiviestin, jossa toistetaan, että käteislahjoja odotetaan. Kaikki mahdolliset lahjat palautetaan kauppaan tai myydään eBayssa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Mies petti juuri ennen häitä – morsiamen kosto hääjuhlassa sai sulhasen valahtamaan kalpeaksi kauhusta20.11.2018 03.50
Suomalaismies Arttu laittoi vaimonsa viettelevät someposeeraukset uuteen uskoon – katso hulvaton kuvasarja täältä31.12.2018 04.30
29-vuotias naisopiskelija naitettiin venäläiselle miljonäärille televisio-ohjelmassa – mies iloitsee "näyttävästä" vaimostaan30.5.2018 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat