Viihde

Miehen mielestä treffit menivät hyvin – naisen näkemys deiteistä järkyttävän erilainen

Kuvituskuva.

Tarina riippuu kertojasta. Sen todistaa sokkotreffeillä käynyt kaksikko, jolla oli erittäin poikkeavat näkemykset siitä, miten heidän treffinsä menivät.

Kaksi Newcastlen yliopiston opiskelijaa, Danny Tapper ja Sophia Kypriotis, kävivät yksillä treffeillä, kertoo Metro UK. Heidän ajatuksensa illasta julkaistiin koulun The Courier-lehdessä.

Vaikka molemmat olivat yhtä mieltä siitä, etteivät he kuuluneet yhteen, heidän kuvauksensa illan kulusta olivat hyvin erilaiset.

– Minusta hän oli mukava ja hänelle oli helppo puhua, vaikka mitään romanttista välillämme ei tainnut olla, sanoo Danny.

Sophialla oli toinen ääni kerllossa:

– Emme todellakaan tule tapaamaan toiste. Olin järkyttynyt siitä, miten vanhanaikaisia ja seksistisiä hänen näkemyksensä olivat.

Pari päätyi puhumaan illan aikana politiikasta. Danny myönsi, että heidän näkemyksensä poikkesivat toisistaan, mutta koki, että he kykenivät silti puhumaan asioista "ilman yhteenottoa".

– Hän oli Tory-puolueen edustaja ja anti-feministi. Hän kutsui feminismiä myrkyksi, joka antoi naisille mahdollisuuden käyttäytyä kuin huorat. Pidin tätä erittäin loukkaavana, kuvaili Sophia puolestaan:

– En todellakaan halua puhua politiikasta vasta tapaamani ihmisen kanssa ja yritin pysyä mahdollisimman rauhallisena ja valistaa häntä, huolimatta hänen melko vastenmielisistä näkemyksistään. 

Sophia, joka kuvaili treffejä "kamaliksi", pakeni tilanteesta ystävänsä luo päättääkseen treffit lyhyeen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Bachelorette-Jenny kertoo karmeimman treffikokemuksensa – ulkomaalainen mies sai naisen raivostumaan14.9.2018 04.30
Miss Helsinki -finalisti Nina, 25, aikoi vietellä komean saksalaismiehen – sitten iski karmea ripuli31.10.2018 03.50
Deittipalvelun työntekijä paljastaa: Tällaisen naisen miehet haluavat29.6.2018 21.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat