Viihde

10 räväkkää naista kisaa Miss MP -tittelistä – katso finalistien kuvat ja äänestä suosikkiasi

Heidi Koivunen

Vuoden 2019 Miss MP-kilpailun finalistit on julkaistu.

Moottoripyörämissin titteliä viime vuoden voittajan Marika Laineen seuraajaksi tavoittelee 10 naista ympäri Suomea.

Kilpailun järjestää promootiotoimisto Helena Riihitupa Oy yhdessä MP-messujen kanssa. Miss MP19 Show’n suunnittelee ja tuottaa Viivi Pumpanen.  Tuomaristossa istuu Miss MP17 ja hallitseva Miss Suomi Alina Voronkova, Miss MP18 Marika Laine, Bike-lehdestä Vesa Koivunen, valokuvaaja Hans Lehtinen, näyttelijä-juontaja Viivi Pumpanen, Radio Cityn edustaja ja MP-messulta Niko Kantola.

Show järjestetään perjantaina 1.2. klo 15.30 ja lauantaina 2.2. klo 12 ja 15.50. Viimeisen Show’n jälkeen kruunataan voittaja, joka on tavattavissa messuilla perintöprinsessojen kanssa myös sunnuntaina 3.2.

Katso alta kilpailijat ja äänestä suosikkiasi! Kuvat: Heidi Koivunen

1. Hanna-Kerttu Kokko, 23, Outokumpu                                                                                       

Harrastan moottoripyöräilyä sekä metsästystä ja treenaan kuntosalilla. Tällä hetkellä teen töitä freelancerina, mutta päätavoitteeni on päästä opiskelemaan lääketiedettä. Itse ajan omalla Yamaha YZF-R6 moottoripyörälläni. Haaveissa on vaihtaa se suurempaan - unelmieni moottoripyörään, joka on Yamaha YZF-R1.
 
2. Janita Piironen, 23, Vantaa                                                                                                                             

Olen motoristi henkeen ja vereen. Moottoripyöräilyn lisäksi harrastan ratsastusta, avantouintia ja sormikoukkua. Opiskelen tällä hetkellä elektroniikka-asentajaksi ja tavoitteenani on valmistua insinööriksi alalle. Unelmieni moottoripyöriä minulla on kaksi; Kawasaki Z1000 ja HD V-ROD.
 
3. Janina Vänttinen, 23, Imatra                                                                                                                           

Mie harrastan lenkkeilyä miu koiran kanssa, kuntosalilla treenailua ja talvisin erilaisia talviurheilulajeja. Kesäisin tulee istuttua paljon prätkien kyydissä. Opiskelen parhaillaan hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilaiseksi ja sivutoimena pyöritän kolmen upean naisen kanssa motohenkistä promootioryhmää. Ensi kesänä aion hankkia itselleni prätkäkortin ja toivon löytäväni sen myötä unelmieni moottoripyörän. Mie luulen että siinä tulee olemaan räyheet äänet, kiihtyy hyvin ja sillä on hyvä ajaa pitkää matkaa, koska elämässäni kilometrejä riittää. Tärkeintä on, että pyörässä riittää asennetta, koska mie oon aika asenne mimmi ite.
 
4. Riikka Uusitalo, 25, Helsinki                                                                                                                           

Asun ja työskentelen Helsingissä, mutta kotikaupunkini on Rovaniemi ja iso osa elämästäni on vierähtänyt Oulussa. Olen siis aito ja rempseä lapinlikka, jolla kulkee moottorikelkka ja joka viihtyy Lapin luonnossa, välillä kaupungin kiirettä paeten. Työskentelen esimiestehtävissä kaupanalalla ja haaveilen journalismiopinnoista sekä maailman matkailusta. Optimistisuuteni yhdistettynä päämäärätietoisuuteeni ajaa minua jatkuvasti eteenpäin elämässä, aina vain suurempia tavoitteita kohti. Olen toivoton leffojen ja tv-sarjojen fani, joten lemppari moottoripyöräkseni nousee Sons of Anarchy -sarjasta Jaxin ajama Harley Davidson Dyna.

5. Elli Jalonen, 21, Vantaa                                                                                                                                   

Työskentelen lentoemäntänä. Harrastan kuntosaliurheilua sekä tietenkin matkustamista. Kuukauden aikana tuleekin yleensä reissattua niin työn puolesta kuin myös omasta takaa. Moottoriurheilu sekä moottoripyörät ovat olleet aina lähellä sydäntäni. MP-messuilla olen käynyt 5-vuotiaasta lähtien. Ikimuistoisimmat hetket olen kokenut moottoripyörän kyydissä, esimerkiksi Alpit useaan kertaan ylittäneenä. Omistan Honda CR 125 cc moottoripyörän, mutta unelmieni moottoripyörä on Ducati Panigale 1199 S.
 
6. Marika Ylinen, 27, Tampere                                                                                                                            

Olen intohimoinen motoristi. Ammatiltani olen automaalari ja kokemusta löytyy myös kustomoitujen moottoripyörien maalauksesta. Vapaa-ajalla minut löytää yleensä joko pyörän selästä tai kuntosalilta. Pidän erityisesti rakennelluista moottoripyöristä, aina streetfightereista choppereihin. Tällä hetkellä ajan Hondan CBR:llä. Haaveissani siintää Harley Davidson.
 
7. Olivia Myllylä, 19, Kokkola                                                                                                                             

Olen rempseä naisenalku, joka rakastaa vaatteiden ja meikkien lisäksi kaikkea rälläämistä ja vauhdikkaita tilanteita, niin tienpäällä kuin elämän muillakin osa-alueilla. Työskentelen parturikampaaja yrittäjänä, jonka lisäksi teen pr-keikkaa sekä mallin hommia. Vapaa-aikana treenaan kuntosalilla ja käyn twerk-tunneilla. Energiaa riittää myös autoni puunaamiseen ja vaikka konepellin alle ei itse juuri tulekaan kurkittua, en pelkää liata käsiäni sielläkään. Ensi kesänä aion omistaa unelmieni moottoripyörän, joka on Honda CRF450. Koska tyylillä on väliä, aion teipata ja tuunata siitä omannäköiseni.
 
8. Jenna Liiti, 22, Hämeenlinna                                                                                                                           

Harrastan teatteria, mallin töitä ja omatoimista liikuntaa. Kaikista suurin unelmani on näytellä ammattinani teattereiden lavalla ja jopa valkokankaalla. Tulevaisuuden tavoitteena on siis teatterikorkeakoulu. Opiskelen tällä hetkellä itselleni ammattitutkintoa hotellivirkailijana ja opintojen ohella teen keikkatyötä hotelli- ja ravintola-alalla. Unelmieni moottoripyörä voisi olla Harley Davidsonin Night Train -tyylinen, väriltään musta. Tarpeeksi ronski, eikä liian kevyt. Sopivasti rock 'n' roll, joka sopii omaan asenteeseen ja luonteeseen.
 
9. Fanny Saarelainen, 20, Jyväskylä                                                   

Olen energinen ja rohkea rämäpää. Rakastan extreme-urheilua ja elämäni pyöriikin kaikenlaisen pärinän parissa. Olen yrittäjä ja toimin kuvaajana esimerkiksi MM-ralleissa sekä muissa moottoriurheilu-tapahtumissa. Lisäksi teen esimerkiksi promootiota ja sosiaalista mediaa. Myös vapaa-ajallani vietän paljon aikaa lajin parissa, sillä moottoripyörät, kelkat, flyboard, jetit ym. pelit ovat suuri intohimoni. Rakastan haastaa itseäni ja mennä aina vähän lujempaa. Unelmieni moottoripyörä on pitkään ollut Yamaha YZ450F, ja nyt omistankin 2019 mallin Yetin telasarjalla varustettuna.
 
10. Janina Kumlander, 23, Turku                                                                                                                         

Olen avoin, huumorintajuinen ja spontaani. Lähden aina innolla mukaan uusiin juttuihin haastamaan itseäni, sillä poistumalla omalta mukavuusalueeltani, voin kehittää itseäni parhaiten. Teen päivätyökseni asiakaspalvelua ja yritysmyyntiä. Sen lisäksi keikkailen promootion sekä mallin töiden parissa. Vapaa aikani kuluu kuntosalilla, laulaessa tai läheisten kanssa aikaa viettäen. Vaikka en moottoripyöristä kovinkaan paljoa vielä tiedä, niin unelmana olisi joskus omistaa joko Yamaha R1 tai tonninen Suzuki GSX-R.

Kuka on suosikkisi Miss MP 2019 finalisteista

Hanna-Kerttu Kokko
30% (519 ääntä)
Janina Vänttinen
26% (449 ääntä)
Fanny Saarelainen
24% (418 ääntä)
Janita Piironen
6% (101 ääntä)
Jenna Liiti
4% (69 ääntä)
Olivia Myllylä
3% (45 ääntä)
Marika Ylinen
3% (51 ääntä)
Janina Kumlander
2% (28 ääntä)
Riikka Uusitalo
2% (39 ääntä)
Elli Jalonen
1% (23 ääntä)
Ääniä yhteensä: 1742

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Yksi vilkaisu naisten rintoihin riittää – Miss Helsinki Nina Kalliolla, 25, on erikoinen kyky2.1.2019 04.00
Vuoden parhaat: Miss Helsinki Janna-Juulia pääsi näyttämään erilaista naiseutta – "minulla ei ole rintoja ja olen 160 senttiä pitkä, mutta tässä sitä ollaan"27.12.2018 19.50
Miss Suomi -finalisti Beata Papp sai tarpeekseen missiydestä – Kuva: viihtyy nykyään ihan toisenlaisissa kuvioissa7.12.2018 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat