Puheenaihe

Huippumallivaimo Vilma Bergenheimin muutos järkytti ex-jääkiekkoilija Sean Bergenheimia – "Mitä sun kropalle on tapahtunut?"

Toni Tervo

HELSINKI Kun Vilma Bergenheim saapui kotiin, hän oli aivan rikki.

Huippumalli oli viettänyt juuri aikaa televisio-ohjelman kuvauksissa ja ei ollut tunnistaa itseään palatessaan. Tämä selittyy sillä, että kyseinen televisio-ohjelma oli Selviytyjät Suomi, jonka toisella kaudelle Bergenheim osallistui.

– Ohjelma yllätti minut sillä, että se oli fyysisen haastavuuden lisäksi myös henkisesti raskas. Ennen ohjelmaa pelkäsin loukkaantuvani kuvaksissa, koska olen fyysisesti aika heikko. Selvisin siitä kyllä hyvin, mutta rankkaa oli, nainen toteaa.

Bergenheim kertoo yrittäneensä lihottaa itseään ennen kilpailua ja saikin pari kiloa lisää. Nälässä, kuumuudessa ja fyysisesti vaativien tehtävien aikana kävi kuitenkin nopeasti selväksi, että se oli liian vähän.

Kotiin palasi nainen, jonka näkeminen oli läheisille, kuten hänen miehelleen, ex-NHL-jääkiekkoilija Sean Bergenheimille, shokki.

– Sean oli ihan järkyttynyt nähdessään minut. Olin laihtunut, päästäni oli lähtenyt hiuksia ja kehoni oli muutenkin ihan sekaisin. Ohjelmasta toipuminen kesti aika kauan. Kävin tutulla osteopaatilla ja ensimmäinen asia, mitä hän sanoi, oli että "mitä sun kropalle on oikein tapahtunut". Siellä oli ihan järkyttäviä jumeja, huippumalli kertaa.

Silti, hän ei vaihtaisi kokemusta pois.

– En olisi lähtenyt mihinkään muuhun tosi-tv -ohjelmaan. Minulta on paljon kysytty, että lähtisinkö uudestaan. Aluksi olin sillain, että totta kai. Tapahtumia kuitenkin nyt pidempään miettineenä en ole enää varma. Ehkä, Bergenheim hymyilee.

Viidakossa naisen kanssa kisasivat Niklas Hagman, Eevi Teittinen, Virpi Kätkä, Wallu Valpio, Lola Odusoga, Kim Herold, Miska MH, Tuuli Matinsalo, Lotta Näkyvä, Noora Räty, Marko Asell, Sauli Koskinen, Olli Herman, Veronica Verho sekä Hannes Hyvönen. Bergenheim kertoo huolestuneensa nähtyään kilpakumppaninsa lentokentällä.

– Kaikki olivat tosi fyysisiä tyyppejä ja olin ihan että apua, olen kusessa, Bergenheim nauraa.

– Silloin kun minua pyydettiin mukaan ohjelmaan, Sean oli heti että todellakin lähdet. Kun katsoimme sitten ensimmäisen kauden jaksoja yhdessä, niin hänkin rupesi miettimään, että mitenköhän pärjään noissa kilpailuissa. Moni ystävänikin totesi, että apua kuinka sä uskallat.

Bergenheimit muuttivat viime kesänä kymmenien ulkomailla asuttujen vuosien jälkeen Helsinkiin, jonne he kunnostivat oman asunnon. Vilman mukaan kotiutuminen on sujunut hyvin.

– Olemme päässeet hyvin arkeen kiinni. Seanilla on omat kuvionsa ja minulla. Olen tavannut paljon kavereita ja tuttuja sekä järjestellyt poikamme Tysonin esikouluasioita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Ex-huippumalli Anne Kukkohovin iltapuvun rintamuksessa merkki uudesta rohkeudesta – Kuva: tuli Venla-gaalaan näyttävänä ja itsevarmana 12.1.2019 03.50
Fitnessmalli Maiju maksaa 4 päivän ruuasta 30-40 euroa – tällainen on naisen ruokakorin sisältö29.11.2018 04.15
Suomalaismies Arttu laittoi vaimonsa viettelevät someposeeraukset uuteen uskoon – katso hulvaton kuvasarja täältä31.12.2018 04.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat