Puheenaihe

Fitnesstähti Eevi Teittisellä vakava terveysongelma – "on ollut todella rankkaa"

Toni Tervo

Kuvittele, että joutuisit opettelemaan puhumaan uudestaan.

Tästä kauhukuvasta tuli fitnesstähti Eevi Teittiselle täyttä totta. Hän hakeutui viime syksynä lääkääriin jatkuvien kurkkuongelmien vuoksi ja sai tyrmäävän diagnoosin.

– Lääkäri tähysti äänihuuleni ja niistä ei käytännössä ole jäljellä enää mitään. Tapani käyttää ääntä oli kuluttanut ne loppuun, Teittinen kertoo.

Nopeasti tehtiin päätös aloittaa puheterapia, jossa Teittinen yhä käy.

– Oli hetki, kun en pystynyt puhumaan lainkaan. Se on ollut todella rankkaa. Siinä tavallaan viedään osa identiteettiä.

– Puheterapiassa olen opetellut tuottamaan ääntä uudella tavalla. Annan sen tulla palleasta, enkä pakota sitä. Jos ääni häviää, niin kuin esimerkiksi tässä haastattelussa voi hävitä, annan sen hävitä.

Televisiokatsojat ovat nähneet esimerkiksi Fort Boyard -ohjelmassa kuinka Teittinen voi olla todella ankara itselleen. Fitnesstähti kertoo näyttävänsä tunteet avoimesti, mutta yrittävänsä päästä niistä nopeasti yli.

– Kun kohtaan pettymyksen, pyrin prosessoimaan sen nopeasti pois. Näytän sen kyllä, mutta sen jälkeen haluan kääntää sen voimavaraksi. Monesti sen avulla olen pystynyt suorituksiin, joihin en aiemmin ole pystynyt.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Fitnessmalli Maiju maksaa 4 päivän ruuasta 30-40 euroa – tällainen on naisen ruokakorin sisältö29.11.2018 04.15
Maija, 27, seisoi pienissä bikineissä yleisön edessä ja oli kauhuissaan – nainen kuitenkin kohtasi pelkonsa ja nyt hän toteuttaa unelmaansa11.10.2018 03.50
Kiloja kertynyt? Fitnessmalli-finalisti Satu-Lotta, 25, neuvoo: Tee nämä toimet iltaisin niin rasva palaa25.9.2018 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat