Viihde

27-vuotias mies teki älyttömän tempun risteilyaluksella – tuloksena elinikäinen porttikielto ja yli 300 000 katsojaa kerännyt video

Kuvituskuva.

Arkisto

27-vuotias matkustaja, joka hyppäsi viime viikolla risteilyalukselta, on saanut elinikäisen porttikiellon Royal Caribbeanille, kertoo USA Today.

Risteilijävarustamo ilmoitti, ettei Nick Naydev ole enää tervetullut sen omistamille aluksille miehen sometempun jälkeen. Naydev nousi otsikoihin, kun hän hyppäsi perjantaina maailman suurimman risteilyaluksen, Symphony of the Seas's, 11. kannelta mereen Bahamalla.

Hän jakoi videon Instagramissa, jossa se on ehtinyt kerätä satoja tuhansia katsojia.

– Olin vielä humalassa edellisen yön jäljiltä. Kun heräsin, päätin vain hypätä, mies selitti tekoaan kommenttiosiossa.

Naydev poimittiin turvaan lähistöllä olleeseen pieneen veneeseen ja hänet tuotiin takaisin risteilyalukselle. Miehistö kuitenkin ilmoitti, että Naydev ystävineen joutuisi jäämään maihin.

Paikallinen poliisi puhutti Naydevia, mutta syytteitä ei nostettu.

Royal Caribbean kuitenkin ilmoittaa tällä viikolla antamassaan lausunnossa, että se harkitsee oikeudellisia toimia nuorta miestä vastaan.

– Tämä oli typerää ja holtitonta käytöstä, ja häntä ja hänen seuralaisiaan on kielletty matkustamasta kanssamme, Royal Caribbean totesi USA Todayssa:

– Harkitsemme oikeudellisia toimia.

Yli tusina matkustajaa kuolee vuosittain, kun he hyppäävät tai putoavat risteilyaluksista. Viime viikolla teini-ikäinen poika putosi kuolemaansa Royal Caribbeanin alukselta yrittäessään kiivetä parvekkeelta toiselle.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Naydev (@naydev91) on

 

Lähde: USA Today

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Missi-Michaela muistelee Jaajo Linnonmaan villiä 40 v. synttäriristeilyä – jatkoilta levisi video, jota on katsottu jo yli 70 000 kertaa1.6.2018 04.10
Härski peli kauhistuttaa Silja Serenadella – IS: oletko nähnyt tällaista taphtuvan risteilyllä?12.11.2018 04.30
Kuva: Tältä näyttää Viking Linen uusi jättilaiva – ja siitä paljastui ominaisuus, joka on maailman huipputasoa5.9.2018 04.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat