Puheenaihe

Wallu Valpion suuri hämmennys Selviytyjät Suomi -kuvauksissa – luuli tulleensa ihan toiseen ohjelmaan

Toni Tervo

HELSINKIWallu Valpio lojui Filippiineillä lämpimässä rantavedessä ja mietti, että mihinhän sitä on tullut lähdettyä.

Jokin aika sitten mies oli rekrytoitu Selviytyjä Suomen toisella kaudelle ja hän oli tarttunut pian tarjoukseen.

– Minulla alkoi vessassa putkiremontti ja uutta asuntoa ei vielä ollut. Sitten tuli tämä puhelu, jossa minulle tarjottiin potentiaalisesti paria kuukautta lämpimässä ja vielä vähän palkkaa siitä hyvästä. Se oli aika hyvä tarjous siihen tilanteeseen, Valpio nauraa.

Ongelma oli, että Valpio ei oikeastaan lainkaan tiennyt millainen ohjelma Selviytyjät on. Eikä ottanut selvää etukäteen.

– Ajattelin, että tämä on joku juttu, jossa makaillaan rannalla, juodaan kaljaa ja välillä käydään kisailemassa. Vähän kuin joku Speden Spelit. Olin pari ensimmäistä päivää ihan ulapalla. Että hei mikäs tämä juttu on. Muut muodostivat kovaa tahtia liittoja ja minulla ei ollut hajuakaan mitä tapahtuu.

Pian peli tempasi Valpionkin mukaansa.

– Yhtäkkiä minulle valkeni. Täällähän saa kusettaa ihmisiä ihan luvan kanssa ja olla niin kiero, kun vain mahdollista. Sen jälkeen olin ihan liekeissä. Normaalisti meininkinihän on sellaista peace, love, understanding -juttua, mies virnistää.

Valpion mukaan reissu oli rankka viidakon olosuhteiden sekä tylsyyden vuoksi.

– Siellä ei kerta kaikkiaan ollut välillä mitään tekemistä. Oli liian kuuma, jotta olisit voinut liikkua. Olit liian nälissäsi, että jaksaisit puhua. Itse olen vielä kirjakauppiaiden suvusta, joten olen tottunut jatkuviin ärsykkeisiin. Siinä mielessä oli kova pala vaan olla.

Tällä hetkellä Valpio keskittyy eduskuntavaaleihin, joissa hän on Vasemmistoliiton ehdokkaana. Miehen esiintyminen Selviytyjissä tulee kätevästi juuri vaalien alle, mutta Valpio kiistää äänten kalastelun viihdeohjelman siivellä.

– Ohjelma kuvattiin seitsemän kuukautta sitten ja silloin en tiennyt asettuvani ehdolle. Politiikassa on kyllä sellainen kirjoittamaton sääntö, että vaalien alla pidetään tällaisista ohjelmista mediahiljaisuutta. Mutta tuskin Selviytyjiä perutaan minun ehdokkuuteni vuoksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Lola Odusoga paljastaa totuuden suomalaisen tv-ohjelman katastrofikuvauksista – "Ihan kaikki meni pieleen"25.1.2019 03.30
Huippumallivaimo Vilma Bergenheimin muutos järkytti ex-jääkiekkoilija Sean Bergenheimia – "Mitä sun kropalle on tapahtunut?"24.1.2019 04.00
Vakavia vaaratilanteita Selviytyjät Suomi -kuvauksissa – verta suihkusi valtoimenaan, onnekas sattuma saattoi pelastaa Marko Asellin hengen24.1.2019 04.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat