Viihde

Tässäkö Suomen Lara Croft? Salkkareiden Sofia Arasola haluaa Tomb Raideriksi – katso kuva ja totea itse

Sofia Arasola

Toni Tervo

Uusimmassa Tomb Raider -elokuvassa ikonista Lara Croftia esittää ruotsalainen Alicia Vikander.

Olisiko niin kaukaa haettua, että samaan rooliin voisi päätyä myös suomalainen? Innokas ehdokas ainakin olisi, sillä Salatuissa Elämissä näyttelevä Sofia Arasola näkisi itsensä mielellään legendaarisessa roolissa.

– Olen aina halunnut näytellä toimintarooleissa ja voisin hyvin olla Suomen Tomb Raider, nainen nauraa.

– Salkkareissakin siisteimpiä kohtauksiani oli hahmoni Lola Vingbergin hakkerointimontaasi. Siinä oli sellaista kunnon menoa pilke silmäkulmassa.

Urheilullisuudesta Lara Croftin näytteleminen ei ainakaan jäisi kiinni, sillä Salatuissa Elämissä näyttelemisen lisäksi Arasola tunnetaan taustatanssijana supertähtien keikoilla. Hänet nähtiin syksyllä muun muassa Jenni Vartiaisen ensimmäisellä areenakeikalla tanssimassa sekä Cheekin jäähyväiskeikan tanssijoiden joukossa.

– Jennin keikka oli kyllä varmaan urani upein kokemus, hän hymyilee.

Salatut Elämät täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja se on tarkoittanut paljon sarjan alkuhetkien muistelua. Suosikkisarjan alkaessa Arasolakin oli vasta varhaisteini ja muistaa hyvin kuka hahmoista vei silloin jo sydämen.

– 12-vuotiaana saattoi ehkä pieni ihastus olla Jasper Pääkkösen näyttelemään Saku Saliniin, näyttelijä virnistää.

– Vanhojen kohtausten ja hahmojen muistelu on ollut hauskaa. Mieleen on palautunut monta juttua, jotka ennen tätä olivat päässeet unohtumaan.

Salkkareiden ja tanssihommien lisäksi Arasolaa työllistää 5. helmikuuta alkava Alla Tähdenlennon -konsertti, jossa tangokuninkaalliset Tiina Räsänen ja Petri Hervanto sekä 60-luvun Dallape-solisti, Pauli Granfeltin ja Jorma Juseliuksen yhtyeiden luottolaulaja Mikko Järvinen esittävät elokuva-, iskelmä- ja tanssimusiikkia.

Arasola odottaa konserttia jo innoissaan.

– Olen esiintynyt jo paljon musikaaleissa, joten laulaminen lavalla ei pelota. Nyt teen kuitenkin ensimmäistä kertaa tällä tavalla muusikoiden kanssa. Täytyy kyllä sanoa, että taas jännittää. Niin kuin aina uuden haasteen edessä, näyttelijä hymyilee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Salatut Elämät -kaunotar Sofialla, 27, villi sivutyö – esiintyy supertähtien tanssijana22.8.2018 04.00
Salatut Elämät -tähti Tiia Elg, 32, kertoo timmin kuntonsa salaisuuden – näin tanssijan kroppa pidetään tikissä21.8.2018 04.00
Arvio: Uusin Tomb Raider on graafisesti näyttävä kiipeilypeli 15.1.2016 14.39

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat