Puheenaihe

Fitnesstähti Eevi Teittiseltä raju avautuminen Selviytyjät Suomesta pudotuksen jälkeen – "minut suljettiin ulos"

Eevi Teittinen.

Toni Tervo

Fitnesstähtenä tunnettu Eevi Teittinen oli ensimmäinen kilpailija, joka putosi Selviytyjät Suomesta. Ensimmäistä jaksoa ennen järjestetyssä pressitilaisuudessa Teittinen kertoi, että koko kokemus oli alkanut heti väärällä jalalla.

– Kun heimot jaettiin, olisin ehdottomasti halunnut olla sillä toisella puolella. Siellä oli paljon enemmän minun henkisiäni ihmisiä. Nyt jäin omalla saarellani heti ulkopuoliseksi ja koin, että minut suljettiin ulos. Siksi kokemus oli myös henkisesti raskas, hän toteaa.

Teittisen fiilistä ei parantanut epäonnistuminen heti ensimmäisessä kilpailussa, jossa hän ei mitenkään löytänyt hiekkaan piilotettua säkkiä. Televisiokatsojat näkivät selvästi kuinka uupunut nainen oli, mutta hänen mukaansa se oli vielä pahempaa kuin ruudussa nähty.

– Se oli raskainta, mitä olen elämässäni joutunut tekemään. Päälle päin näytti, että hiekkaa oli vain joku viisi senttiä. Säkki oli kuitenkin tosi syvällä. Kaivoin ihan hulluna ja sain siinä samassa auringonpistoksen. Silti kuitenkin jaksoin kaivaa. Se on jännä fiilis, mihin kaikkeen sitä oikeasti pystyy. Ajattelin vaan siinä, että ihan sama mitä tapahtuu, minä kaivan.

Teittinen kertoo, että putoaminen ensimmäisessä neuvostossa ei ollut yllätys. Hän onkin hiukan kriittinen kilpakumppaneidensa pelitaktiikka kohtaan.

– Meidän fyysisesti vahvempien olisi pitäytynyt lyöttäytyä heti kimppaan. Mielestäni luin peliä siinä suhteessa aika hyvin. He päättivät kuitenkin toisin.

Teittinen oli luonnollisesti pettynyt pudotessaan, mutta pian mieleen hiipi myös toinen tunne.

– Myöhemmin tuli helpotus. Koin itseni oikeasti siellä aika ahdistuneeksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Lola Odusoga kertoo törkeästä vihjailusta – Apu-blogi: väitettiin osallistuneen Selviytyjiin vain yhdestä syystä2.2.2019 05.00
Fitnesstähti Eevi Teittisellä vakava terveysongelma – "on ollut todella rankkaa"25.1.2019 04.15
Wallu Valpion suuri hämmennys Selviytyjät Suomi -kuvauksissa – luuli tulleensa ihan toiseen ohjelmaan28.1.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat