Viihde

Räväkkä vaaleaverikkö Riikka, 25, on uusi prätkämissi – Kuva: "olen rempseä lapinlikka"

Lauantaina Messukeskuksessa valittiin uusi Miss Mp.

Kilpailun voittajaksi valikoitui Helsingissä asuva 25-vuotias Riikka Uusitalo. Hän jätti taakseen muun muassa toiseksi sijoittuneen Olivia Myllylän ja Iltamakasiinin lukijoiden suosikiksi äänestetyn Hanna-Kerttu Kokon.

Uusitalo asuu Helsingissä, mutta hän on kotoisin paljon kauempaa.

– Asun ja työskentelen Helsingissä, mutta kotikaupunkini on Rovaniemi ja iso osa elämästäni on vierähtänyt Oulussa. Olen siis aito ja rempseä lapinlikka, jolla kulkee moottorikelkka ja joka viihtyy Lapin luonnossa, välillä kaupungin kiirettä paeten, hän kertoi ennen kilpailua esittelytekstissään.

Työelämässä hän on tottunut johtamaan.

– Työskentelen esimiestehtävissä kaupanalalla ja haaveilen journalismiopinnoista sekä maailman matkailusta. Optimistisuuteni yhdistettynä päämäärätietoisuuteeni ajaa minua jatkuvasti eteenpäin elämässä, aina vain suurempia tavoitteita kohti, esittelytekstissä todettiin.

Vapaa-ajalla hänellä on melko yleinen harrastus.

– Olen toivoton leffojen ja tv-sarjojen fani, joten lemppari moottoripyöräkseni nousee Sons of Anarchy -sarjasta Jaxin ajama Harley Davidson Dyna.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

10 räväkkää naista kisaa Miss MP -tittelistä – katso finalistien kuvat ja äänestä suosikkiasi10.1.2019 15.38
Lola Odusogan ex-mies nöyryytti missiä karulla tavalla – Apu-blogi: tällaista ei kenellekään naiselle pitäisi tehdä4.2.2019 04.00
Ex-missi Janna-Juulia paljastaa blogissa: näin "paljon" Miss Helsinki tienaa vuodessa – "jos joku väittää köyhäksi..."4.2.2019 03.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat