Viihde

Idolsissa ja The Voice of Finlandissa kilpaillut Elina saa oman konsertin – näin hän ajattelee laulukilpailuista nyt

Elina Niemi esittää lauluja mm. Pinkilta, Eric Claptonilta ja Adelelta. Mukana on myös hengellisiä kappaleita.

Picasa

JÄRVENPÄÄ | Järvenpääläinen Elina Niemi valmistautuu parhaillaan ensikonserttiinsa.

– Laulaminen on ollut minulle lapsesta asti tosi rakas juttu. Olen mielelläni laulanut ja esiintynyt aina, kun siihen on vain ollut jossakin mahdollisuus, Niemi kertoo.

– Olen päässyt ilokseni tekemään sitä vuosien saatossa monenlaisissa esityksissä ja tapahtumissa. On ollut kiva huomata, että taidotkin ovat vähitellen kehittyneet.

Elina Niemi sanoo nauttivansa erityisesti siitä, miten laulujen tulkitseminen tuottaa ihmisille joskus niin voimakkaita tunteita.

– Myös minulle itselleni.

Niemi on ollut mukana myös laulukilpailuissa: Idols-kilpailuissa ja viimeisimpänä The Voice of Finlandissa 2015.

– Molemmista kokemuksista on jäänyt päällisin puolin ihan hyvät fiilikset. Onneksi tuli testattua. Tällä hetkellä on ehkä kuitenkin vähän sellainen tunne, että jätän kilpailut muille ja keskityn kulkemaan kohti mahdollista laulajan uraa muita reittejä pitkin.

Yhden laulukisan Elina Niemi on kuitenkin ehtinyt jo voittaakin.

Hän oli mukana Vaasassa valtakunnallisessa vuoden 2014 Sakustars -kilpailussa, joka on tarkoitettu ammattiopiston opiskelijoille.

– Voitin hämmästyksekseni yksinlaulusarjan.

Järvenpään konsertin ohjelmassa kuullaan muun muassa kappale, jolla Niemi voitti kilpailun Vaasassa.'

– Osa konsertin kappaleista on hengellisiä, mutta mukaan mahtuu myös paljon muuta materiaalia muun muassa Pinkilta, Eric Claptonilta ja Adelelta. Sekalainen, mutta tarkkaan harkittu setti biisejä, jotka ovat minulle tavalla tai toisella merkityksellisiä ja tärkeitä kappaleita.

Elina Niemen esikoiskonsertti Näin matkaani teen järjestetään lauantaina 9.2. kello 18 Järvenpään kirkossa. Niemeä säestää Heikki Ruokonen Band. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat