Viihde

Miss Suomi -finalisti Mirella, 25, todella timmissä kunnossa – Kuva: järkyttyi nähtyään painonsa missikisojen jälkeen

Toni Tervo

Miss Suomi -finaalin jälkeen Mirella Merivirta päätti antaa vain mennä.

Kuukausien ajan nainen oli elänyt tiukkojen aikataulujen ja treeniohjelmien mukaan. Kun sijoitusta ei kuitenkaan tullut, niin loppuun ajettu nainen ei täysin sopeutunut muutokseen.

– Kisan jälkeen oli jotenkin sekava fiilis. Kun jotain oli tavoitellut niin pitkään, niin väkisinkin sen jälkeen on vähän hämillään. Tuli sellainen olo, että on pakko pitää breikki. En käynyt enää salilla ja söin vähän rennommin. Ja sitten tuli joulu, nainen kertaa Citroenin naisten kympin lanseeraustilaisuudessa.

Käänne tuli viimeistään siinä vaiheessa, kun Merivirta oli käymässä ystävänsä kanssa viemässä tämän koiraa eläinlääkäriin. Vitsillä nainen astui paikalla olevaan painopuntariin.

– Missikisojen aikaan painoin noin 62 kiloa. Kun menin vaakaan siellä eläinlääkärissä, se näytti 72 kiloa. Olin ihan järkyttynyt. Okei, minulla oli talvivaatteet päällä, mutta silti. Silloin päätin taas aloittaa itseni kehittämisen eteenpäin.

Avuksi nainen otti fitnesstähti Ilona Siekkisen rankan valmennusohjelman.

– Ajattelin, että se kestää 30 päivää ja kyllä minä pärjään. Täytyy sanoa, että tuloksia on tullut tosi nopeasti ja olen oikein tyytyväinen, hän myhäilee.

– Olen nyt syönyt paljon pieniä annoksia, nyrkkeillyt ja käyttänyt avuksi hyötyliikuntaa. Teen lihaskunnon neljä kertaa viikossa ja aerobisen treenin kolme kertaa.

Ulkomuodon lisäksi Merivirta on saanut lisää energiaa myös sen pohtimiseen, että mitä aikoo tehdä nyt missikilpailujen päätyttyä. Nainen paljastaa lähteneensä hiukan yllättävään suuntaan.

– Olen hakenut nyt opiskelemaan koodausta ja toivon, että pääsen sinne. Suunnitelmani on hakea myös teatterikorkeakouluun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Miss Suomi -finalisti Beata Papp sai tarpeekseen missiydestä – Kuva: viihtyy nykyään ihan toisenlaisissa kuvioissa7.12.2018 04.00
Räväkkä vaaleaverikkö Riikka, 25, on uusi prätkämissi – Kuva: "olen rempseä lapinlikka"5.2.2019 03.50
Mailis Penttilä timmissä kunnossa – Kuva: kroppaansa tyytymätön nainen aloitti tankotanssin ja kovan salitreenin15.10.2018 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat