Viihde

IS: Jari Sillanpäälle todella arvostettu työpesti – kohuissa ryvetetty laulaja palaa sinne, mistä kaikki alkoi

Jari Sillanpää

Kari Martiala

Viihdetaiteilija Jari Sillanpään huumeskandaalit ja 10 kuukauden ehdollinen tuomio ovat vähentäneet  hänen kysyntäänsä keikkalavoille, mutta nyt luottoa alkaa taas löytyä.

Sillanpää on valittu Tangomarkkinoiden tuomaristoon ensi kesäksi, kertoo Ilta-Sanomat.

– Toivoisin näkeväni monisävyisen esiintyjän, jonka tulkinnat yltäisivät ihmisten sydämiin. Tangokuninkaallinen 2019 on esiintyjä, joka laulaa sydämestään ja on oma itsensä, Jari Sillanpää kertoo.

Seinäjoen Tangomarkkinat järjestetään ensi kesällä 35:n kerran. Sillanpään lisäksi tuomaristossa istuu myös CatCat-duon laulaja ja Selviytyjät Suomi -kilpailija Katja Kätkä.

 Haen seuraavasta tangokuninkaallisesta vahvaa tulkitsijaa, joka osaa käyttää ääntään monipuolisesti ja koskettaa tulkinnallaan, Katja Kätkä sanoo..

Muita tuomareita ovat kansanedustaja Kike Elomaa sekä musiikkitoimittaja Tarja Närhi. Tangomarkkinoiden taiteellinen johtaja Martti Haapamäki toimii tuomariston puheenjohtana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Jari Sillanpää esiintyi puolityhjällä homoklubilla perjantaina – paikalle tullut Antti teki kohujen ryvettämälle laulajalle ehdotuksen6.10.2018 16.58
Jari Sillanpään paljastukset poliisikuulusteluissa herättivät huomion – nyt asia ratkesi27.9.2018 04.45
Jari Sillanpään keikkoja perutaan kovaa tahtia – osa järjestäjistä ei saa laulajan esiintymistä peruutettua vaikka haluaisi24.8.2018 22.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat