Viihde

Härskeihin sinkkunaisiin verrattuna Temptation Island Suomi -sinkkumiehet ovat aika partiopoikia – vai mitä sanot näistä kommenteista?

Lars Johnson

Temptation Islandin suomiversio julkaisi kuluneella viikolla viidennen kauden sinkkunsa.

Ohjelmaan osallistuu jälleen kavalkadi nuoria sinkkunaisia ja sinkkumiehiä, jotka testaavat saarelle matkustavien pariskuntien parisuhdetta. Kuten tapana on ollut, sinkut esiteltiin lentävien lauseiden kera.

Mutta siinä missä TIS-sinkkunaiset avasivat heti ronskeilla seksiheitoilla kuten "En haluais telkkarissa n*ssia, mutta joskus lähtee lapasesta" ja "Mun töissä takaapäin tuleminen on kielletty, mut täällä mä oon vapaalla”.

Tätä taustaa varten sinkkumiesten sloganit kuten "Mun kainalosta löytyy tilaa kaikille" ja  "Otan toiset ihmiset huomioon ja se tekee minusta houkutuksen varatuille naisille" kuulostavat melko kesyiltä. Katso esittelyt alta.

Ja katso tästä myös sinkkunaisten esittelyt

Evgeni “Jegu”, 25, Helsinki


"Mahdollisimman nopeasti vaan lihaan kiinni ja treffeille"

 25-vuotias Evgeni, “Jegu”, on kotoisin Siperiasta. Jegu kertoo kylmyyden ajaneen miehen Suomeen jo lapsena ja nykyisin hän lämmittelee naisia Hunks-tiimissä. Pienestä pitäen kamppailulajeja harrastanut hurmuri käy ahkerasti salilla, tanssii mielellään ja osaa myös kokata. Muutama kuukausi ennen kuvauksia pitkästä parisuhteesta eronnut helsinkiläinen totuttelee vielä olemaan omillaan, mutta ottaa avosylin vastaan kaikki naiset ympärillään. Hän tykkää tutustua uusiin ihmisiin täydellä sydämellä ja yrittää kaikin keinoin tartuttaa positiivisen vireen muihinkin. Tämä ikuinen optimisti ei osaa olla pitkään hymyilemättä ja lupaa, että hänen kanssaan on helppo tulla toimeen.
  
IG: @Jeguhunk
   
Anders, 27, Helsinki 


"Jos se on heti, että party on, niin sit rokataan - poolilla tai makuuhuoneessa"

Maailman meriä seilannut 27-vuotias Anders, “Ande”, on sympaattinen herrasmies, joka ei jätä ketään kylmäksi. Vajaat kaksi vuotta sinkkuna ollut helsinkiläinen on juhlinut ystäviensä kanssa säännöllisen epäsäännöllisesti ympäri maata, ja nauttinut olostaan merten miehenä. Golfia, veneilyä ja amerikkalaista jalkapalloa harrastava merimies lupaa tuoda ohjelmaan viihdettä heittäytymällä tilanteeseen kuin tilanteeseen, eikä ujostele hassutella bileissä. Ande lupaa ottaa saarella kaikki huomioon hyvillä, tai sitten huonoilla tempauksilla, ja hurmata varatut naiset olemalla oma itsensä. Ande on sinkkumiehistä vanhin ja pitää sitä ehdottomasti vahvuutena. “Eihän naiset halua vierelleen mitään pikkupoikaa!”
 
IG: @Gyllenhammeri 

 

Jesse, 23, Helsinki

 "Sitä taikka tätä, älä missään nimessä kokeilematta jätä"

  “Villi ja vastustamaton” Jesse työskentelee baarimikkona Helsingin yössä. 23-vuotias pitkä komistus on viihtynyt sinkkuna vuoden päivät. Sinkkuelämän alkupuoli meni hetkittäin vähän turhankin railakkaasti, mutta nykyään mies panostaa mieluummin laatuun kuin määrään. Jesse kuvailee luonnettaan vekkuliksi ja huumoriaan hölmöksi, mutta osaa myös rauhoittua keskustelemaan vakavammistakin jutuista tilanteen niin vaatiessa. Ohjelmaan Jesse lupaa tuoda positiivista energiaa, paljon naurua ja häröilyä ja hyvän ystävän jokaiselle.
  
IG: @hellstenjesse 

Toni, 22, Helsinki

"Mun kainalosta löytyy tilaa kaikille"
  
 22-vuotias helsinkiläinen baarimikko Toni kertoo harrastuksikseen kuntoilun, matkustelun ja hauskanpidon. Tämä menevän energinen bilepatteri on viettänyt huolettoman railakasta sinkkuelämää siitä asti, kun muutti ulkomailta takaisin Suomeen muutama kuukausi ennen kuvauksia. Toni uskoo olevansa uhka varatuille itsevarmuudellaan, persoonallisuudellaan ja ulkonäöllään. Toni lupaa tuoda ohjelmaan huonoa huumoria, hyvää yhteishenkeä, hauskuutta ja positiivisuutta.
  
IG: @varpelaide


Karo “Kartsa”, 23, Rauma

"Vaikka täällä biletetäänkin paljon, niin parhaimmat bileet on mun housuissa"
  
 Merenkulun insinööriksi opiskeleva Karo, “Kartsa”, on 23-vuotias, Joensuusta kotoisin oleva raumalainen. Kartsa sanoo olevansa aina menossa, eikä hänen seurassaan tylsiä hetkiä nähdä. Kartsan harrastuksiin kuuluu lumilautailu ja matkustelu. Välillä villiäkin sinkkuelämää viettänyt hurmuri on viihtynyt sinkkuna jo pitkään. Uudet kokemukset ja mahdollisuudet kiinnostavat Kartsaa ja hän on aina valmis uusiin seikkailuihin.
  
IG: @kekedavinci
   

Eelis, 24, Joensuu

"Olen kaikkea muuta kuin pelimies"

 24-vuotias Eelis työskentelee työnjohtajana rakennusalalla. Eeliksen harrastuksiin kuuluu mökkeily ja metsästys, ja silloin tällöin mies viihtyy myös keittiössä. Eelis ei pidä itseään lainkaan pintaliitäjänä, vaan on enemminkin kiinnostunut ihmisistä ja heidän elämäntarinoistaan. Mies nauttii syvällisistä keskusteluista ja siitä, että että voi olla muille avuksi. “Olen kaikkea muuta kuin pelimies, vaikka juuri sellaiseksi minua luullaan.” Vaikka Eelis kokee olevansa vähän vanhanaikainen ja “vahva sielu nuoressa ruumiissa”, on sinkkuelämään kuulunut myös joitakin hasardeja iltoja, eikä juhliminenkaan aina ole niin rauhallista, kun mies sille päälle sattuu.
  
IG: @eelispaloniitty 
 

Paavo, 20, Lahti

“Koen olevani houkutus varatuille naisille, koska olen hyvännäköinen"

 20-vuotias lahtelainen Paavo työskentelee myyntiedustajana ja harrastaa kuntosalilla käyntiä ja lenkkeilyä. Mies osaa nauraa itselleen ja heittäytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sinkkuna hän on viihtynyt kaksi vuotta ja nuo vuodet ovat olleet varsin railakkaat; etsiessään sitä oikeaa Paavo on tapaillut useita mimmejä. Paavo lupaa tuoda ohjelmaan oman fiksun ja mukavan itsensä. Hän löytää aina oikeat sanat ja on olkapäänä silloin kun sille on tarvetta. “Koen olevani houkutus varatuille naisille, koska olen hyvännäköinen, luonnostaan flirtti ja todella hyvä keskustelemaan.”
 
IG: @paavoraikaa 

Viljo, 21, Jämsä

“Kun löytyy itsevarmuutta, niin se iskee naisiin.”
 
21-vuotias jämsäläinen Viljo työskentelee ravintolassa ja harrastaa jääkiekkoa. Huumorintajuinen ja rento nuori mies ei nipota turhista ja nauttii elämästään täysillä. “Pitää takoa kun rauta on kuuma ja ottaa elämästä ilo irti kun on vielä nuori!”
Sinkkuna Viljo on viihtynyt puolitoista vuotta. Viljo pitää itseään uhkana varatuille, koska on komea ja mukava. “Kun löytyy itsevarmuutta, niin se iskee naisiin.”
 
IG: @kinnunenviljo 

Samuli, 26, Helsinki

"Otan toiset ihmiset huomioon ja se tekee minusta houkutuksen varatuille naisille"

 26-vuotias helsinkiläinen Samuli opiskelee myyntiä ammattikorkeakoulussa ja työskentelee koulun ohessa myyjänä vaatekaupassa. Lähes 20 vuotta kilpatanssia harrastanut parkettien partaveitsi ei enää kilpaile, mutta osaa viedä naista kuin naista. Samuli viihtyy porukassa ja tykkää siitä, että ympärillä on meininkiä. Kavereiden kanssa tulee käytyä paljon ulkona, mutta Samuli viihtyy myös kotona. Temppareihin mies tuo mukanaan annoksen kypsyyttä ja kykyä keskustella vakavistakin asioista. “Otan automaattisesti toiset ihmiset huomioon ja juuri nuo ominaisuudet tekevät minusta uhkan ja houkutuksen varatuille naisille, ja ison päänvaivan heidän miehilleen. Toivon, että ohjelman kautta tuon esille sen, että aitoja herrasmiehiä kenellä on pilke silmäkulmassa, on vielä olemassa.”
 
IG: @samulivalonen
 
Aleksi, 23, Forssa

“Taotaan kun rauta on kuumaa ja yritetään päästä sillä niin pitkälle kuin mahdollista!”  

Ympäristöalan monitoimimies Aleksi viihtyy yhtä hyvin huomion keskipisteenä kuin yksin metsässä. Kalastusta ja musiikkia harrastava 23-vuotias forssalainen pitää itseään rauhallisena, tilannetajuisena ja pohtivana aina tiettyyn pisteeseen asti, mutta sen jälkeen esiin pääsee tapaturma-altis yllytyshullu. Sinkkuna tämä pitkä komistus on viihtynyt lähes koko nuoren ikänsä sitoutumatta mihinkään. Aleksi arvostaakin vapauttaan ja pitää siitä, että saa tehdä ja mennä miten haluaa. Silti mies pitää itseään hyvänä vävyehdokkaana kenen tahansa äidille, sillä hän on helposti lähestyttävä ja auttavainen heittäytyjä.  Aleksi sanoo osaavansa kaiken hyvin vaikkei välttämättä olekaan missään paras. “Taotaan kun rauta on kuumaa ja yritetään päästä sillä niin pitkälle kuin mahdollista!”  
  
IG: @Kaunispoika62 

Santeri, 24, Salo

 "Mikäli tarvetta tulee, niin multa löytyy olkapää varatuille naisille"

 Rennon rauhallinen ja tunteella elävä Santeri työskentelee kattoalan asentajana salolaisessa yrityksessä. 24-vuotias herrasmies harrastaa kaikenlaista, mutta sydäntä lähimpänä on höntsäkiekko ja salibandy. Santerin tulevaisuuden tavoitteena on toimia mainosalalla ja markkinoida isoja asioita näkyvästi. Ennen ohjelmaan lähtöä Santeri on ollut sinkkuna nelisen vuotta. “Tuon ohjelmaan omalla luonteellani tietynlaista tunnetta, rauhallisuutta ja aavistuksen jopa arvaamattomuutta”, salaperäinen söpöläinen myhäilee.
  
IG: @nurminensanteri 

Joonas, 26, Bangkok

"Lähden kokeilemaan, miltä osallistuminen ilman parisuhdestressiä tuntuu”

26-vuotias Joonas osallistuu Temppareihin toista kertaa. Joonas muistetaan kolmoskaudelta Pauliinan puolisona ja erityisesti lausunnostaan “vähän panin”. Nykyään Bangkokissa asuva myyntimies on ollut sinkkuna puolisen vuotta ja sinkkuelämä on ollut sellaista “mitä nyt Bangkokissa voi kuvitella viettävänsä”. Joonas harrastaa lumilautailua aina kun sen on mahdollista.
 Joonas on omien sanojensa mukaan loistava koheltamaan ja pitää tilannekomiikkaa vahvuutenaan. Hänellä on hyvä huumorintaju ja hän on avoin uusille näkökannoille. “Lähden tutustumaan huipputyyppeihin ja kokeilemaan, miltä ohjelmaan osallistuminen ilman parisuhdestressiä tuntuu.” Tämä suorasanainen viihdyttäjä on aina valmis uusiin seikkailuihin ja avoin kaikelle, mitä vastaan tulee.
  
IG: @zuunais 

Kuvat: Lars Johnson

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

TIS-sinkkunaiset aloittivat heti ronskit seksipuheet – "En haluais telkkarissa n*ssia, mutta joskus..."7.2.2019 04.00
Temptation Islandille saapunut Amanda Harkimo paljasti ennen kautta – näin kohujulkisuus hyödyttää rahallisesti11.4.2018 06.25
Temptation Island -sinkkukaunotar Milja tylynä: "Elias on oikeasti jopa pahempi kuin mitä televisiossa on näytetty" – näin hän kohteli naisia kameroiden ulkopuolella19.4.2018 21.05

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Uusimmat

Luetuimmat