Puheenaihe

Selviytyjät Suomen shokkipudotus: Niklas Hagman järkyttyi nähdessään ketkä hänet äänestivät ulos – "No tätä en nähnyt"

Toni Tervo

Selviytyjät Suomessa nähtiin sunnuntaina todellinen shokkipudotus kun Agila-heimo äänesti ulos ex-jääkiekkoilija Niklas Hagmanin.

Pudotus oli todella yllättävä, sillä Hagman oli kaikki kilpailut hävinneen Agilan yksi johtavia hahmoja sekä fyysisesti vahvimpia kilpailijoita. Pudotuksen pääarkkitehtinä oli koko heimon lankoja taitavasti käsissään pitänyt Lola Odusoga.

Odusogan valta nähtiin parhaiten siinä, ketkä Hagmania äänestivät ulos. Ruutu-palvelun Selviytyjät Suomi Ekstrassa nähdään kohta, jossa Hagmanille näytetään häntä äänestäneet.

Mies ei ylläty Lola Odusogasta tai tubettaja Miska Haakanasta, mutta viimeistään Virpi Kätkän ääni yllättää. Jääkiekkoilijan silmät suurenevat kun hän huomaa laulajatähden äänestäneenkin Odusogaa, koska piti varmana, että Kätkä äänestää Odusogan haluamalla tavalla.

– Hetkinen nyt, mies toteaa hämmentyneenä.

Sen jälkeen hänelle selviää, että sekä Olli Herman ja Marko Asell, joita mies piti liittolaisinaan, olivatkin äänestäneet Hagmanin pois.

– Tätä en kyllä nähnyt, mies päivittelee kameralle nähtyään tilanteen.

Myöhemmin lähetyksessä Hagman onnittelee Odusogaa hyvistä peliliikkeistä sekä toteaa, että hänen olisi pitänyt alkaa tehdä liittoa aikaisemmin jo ohjelmassa.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Fitnesstähti Eevi Teittiseltä raju avautuminen Selviytyjät Suomesta pudotuksen jälkeen – "minut suljettiin ulos"4.2.2019 04.30
Lola Odusoga kertoo törkeästä vihjailusta – Apu-blogi: väitettiin osallistuneen Selviytyjiin vain yhdestä syystä2.2.2019 05.00
Wallu Valpion suuri hämmennys Selviytyjät Suomi -kuvauksissa – luuli tulleensa ihan toiseen ohjelmaan28.1.2019 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat