Puheenaihe

Kiistelty Brother Christmas mukaan politiikkaan – tämän vuoksi hän valitsi Perussuomalaiset

Brother Christmasina tunnettu Ari Koponen on lähdössä eduskuntavaaliehdokkaaksi Perussuomalaisten riveistä Uudeltamaalta.

Koponen kertoi ehdokkuudestaan maanantaina medialle lähettämässään tiedotteessa.

Koponen sanoo tiedotteessa, että hänen halunaan on jatkaa työtä yhteiskunnan vähäosaisten puolesta.

Hän nostaa esille viime vuoden lopulla käynnistämänsä kansalaisaloitteen lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisystä alakouluissa, joka on kerännyt jo yli 52 000 kannatusilmoitusta.

– Vaikuttamisen halu on ajanut minut pyrkimään kansanedustajaksi. Eduskunnassa on tärkeää olla kansanedustajia, jotka ovat nähneet apua tarvitsevien vaikeita tilanteita ja ymmärtävät heidän ongelmiaan sekä pystyvät lisäksi tekemään työtä yli puoluerajojen. Haluan myös tuoda ennaltaehkäisevää apua sitä tarvitseville ja toimia kanavana vähäosaisempien äänelle, tuusulalainen Koponen sanoo.

Koponen on kiistelty hahmo hänen avustustoiminnassaan ilmenneiden rikosepäilyjen takia.

Itä-Uudenmaan poliisi kertoi tammikuussa, että Koposta epäillään neljästä rikoksesta. Esitutkinnan mukaan epäillyt rikokset ovat törkeä kirjanpitorikos sekä kolme rahankeräysrikosta. 

Poliisi ei kuitenkaan löytänyt viitteitä siitä, että keräysvaroja olisi käytetty muuhun kuin hyväntekeväisyysyhdistyksen toimintaan. Juttu on parhaillaan syyteharkinnassa.

Koposen mukaan hän haluaa pitää hyväntekeväisyystoiminnan erillään politiikasta.

– Perussuomalaiset ei ole yhden aatteen puolue vaan mukana on paljon eri alojen ihmisiä täysin erilaisista elämäntilanteista. Haluan olla mukana tekemässä vaikeitakin ratkaisuja, ja siihen perussuomalaisten uskallus ja rohkeus sopivat hyvin. Vaikka nyt olenkin yhden tietyn puolueen ehdokkaana, haluan kuitenkin toteuttaa hyviä tekoja ja päätöksiä kaikkien suomalaisten puolesta yli puoluerajojen, Koponen selittää tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat