Puheenaihe

Sara Sieppi hehkuttaa suomalaista kaupunkia somessa – taustalta paljastui maksettu raha

Sara Sieppi kävi viime viikonloppuna nauttimassa Vanhasta Porvoosta ja kertoo kokemuksistaan some-seuraajilleen.

Lahnajärvi, Anne

PORVOO | – Pientä jännitystä ilmaan loi myös ajatus siitä, voiko Porvoossa olla muka talvellakin. Niin ne kovasti väittää, kirjoittaa entinen Miss Suomi Sara Sieppi Indiedays-blogissaan.

Sieppi vietti viime viikonlopun Vanhassa Porvoossa. Vierailu oli järjestetty kaupallisena yhteistyönä kaupungin matkailumarkkinoinnin kanssa, joten ei ole yllättävää, että Sieppi päätyy kehumaan Pariisin Villeä, SicaPelleä, Café Postresia ja sisustuskauppoja.

Porvoon matkailu- ja markkinointipäällikkö Sari Myllysen mukaan kolme muutakin somevaikuttajaa on tulossa kaupunkiin kevään aikana.

– Vierailuissa on kärkenä matkailu, Porvoon soveltuvuus ympärivuotisesti kaupunkilomakohteeksi. Kulut ovat ihan verrannollisia muuhun ostettuun mainontaan, Myllynen kertoo.

Porvoo saa somevaikuttajan yhteistyötahoilta koontiraportin kampanjan tuloksista.

– Toki näemme jo tässä vaiheessa miten paljon Saran Instagram-kuviin on reagoitu. Porvoo on herättänyt positiivista keskustelua Saran seuraajien joukossa, Myllynen toteaa.

Porvoossa viime vuonna vierailleita

somevaikuttaja Alyssa Campanella (entinen Miss USA).

toimittaja Lauren Mowery USA:sta.

toimittaja Jaana Rinne.

toimittajia medioista kuten Lonely Planet Korea, Michigan Avenue, Kulinariker, Food & Travel, Simply the Best, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Elle Spain ja Amante Magazine.

Ulkoministeriön Foreign Correspondents’ Programme -koulutusohjelman toimittajat.

Lähde: matkailu- ja markkinointipäällikkö Sari Myllynen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Miksi Sara Siepillä on aina niin avonainen kaula-aukko somessa? – Missi vastasi faninsa kysymykseen melko tyhjentävästi9.8.2018 03.50
Sensuroimatonta seksiä suorana televisiossa, raivostunut Andy McCoy, katuva Sara Sieppi, Amanda Harkimo... muistatko nämä Big Brother -hetket?10.1.2019 10.04
Pin-up -malli Sini Ariell kutsuu Sara Sieppiä lapselliseksi – puolustaa vahvasti EVS:n Maria Veitolaa1.9.2018 09.10

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat