Puheenaihe

Kuka tekee ilkivaltaa K-marketissa? Lihatuotteisiin ilmestyy ei-kaivattuja punaisia tarroja

ESM arkisto

Roihuvuoren K-marketin lihatuotteisiin on ilmestynyt tällä viikolla tarroja, jotka puhuvat vegaanisen ruokavalion puolesta.

Kauppa julkaisi Facebookissa kuvan, jossa nyhtöpossu-annoksen päälle on ilmestynyt kuva koirasta ja siasta. Tarran tekstillä "Why love one, an EAT the other?" halutaan kysyä, "miksi rakastat lemmikkiäsi, mutta pystyt syömään toista eläintä".

Kauppiaat yrittävät päästä kiusallisesta ongelmasta eroon rakentavalla keskustelulla.

– Meillä on useisiin tuotteisiin laitettu kuvan mukaisia tarroja. Pidämme omaisuutemme turmelemista erittäin valitettavana kannanoton tapana ja toivomme sen loppuvan tähän. Ehdotan että jatkossa vandalismin sijaan saamme valikoimatoiveita hyvistä vegetuotteista, joita meiltä ei vielä löydy. Se ajaa agendaa varmasti paremmin, kauppiaat Valtteri ja Maria Linnnakunnas kirjoittavat.

Kauppiaat ovat ilahtuneita vegaanisten tuotteiden suosion kasvusta.

–  Meistä vegaanisten tuotteiden suosion kasvu on ollut iloista seurattavaa. Ja kaupassa näkee että roihuvuorelaisista vegaanista ruokavaliota noudattaa moni ja vielä useampi valitsee säännöllisesti vegaanisen vaihtoehdon osana monipuolista ruokavaliota.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

15-vuotiaat suomalaispojat perustivat uskomattoman nerokkaan yrityksen – asiakkaina jo K-citymarket, Neste-huoltoasemia ja kokonainen kunta12.1.2019 05.00
Tiesitkö tätä S-etukortista? – merkittävä etu K-plussakorttiin verrattuna7.9.2018 04.30
Milja, 21, käskettiin liian paljastavan vaatetuksen vuoksi ulos kaupasta – kuva: onko tämä asu liian rivo suomalaiseen ruokakauppaan?27.8.2018 04.40

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat