Puheenaihe

Eliisa, 36, kyllästyi olemaan sinkku ja päätti kokeilla "äärimmäistä live-tinderiä" – "En muista koska minulla olisi ollut näin hauskaa"

Nelonen/pressikuva

Eliisa Lotsarin satunnainen netin selailu johti naisen melkoiseen seikkailuun.

36-vuotias Joensuulainen päätyi nimittäin Bachelor Suomen uudelle kaudelle tekemään vaikutusta unelmien poikamiehenä toimivaan Christoffer Forsmaniin.

– Eräänä iltana sattumalta selailin nelosen nettisivuja ja huomasin hakulomakkeen. Aloin täyttämään kysymyksiin vastauksia ja lomakkeen täytyttyä ajattelin, ettei siitä mitään haittaakaan ole, jos myös painan "lähetä". Tykkään aina kokeilla jotain uutta ja ajattelin että enemmän harmittaa, jos en lähetä hakemusta. Taustalla toki syynä myös se, että minä olin sinkku, joten mikäjottei siis myös äärimmäisiä sokkotreffejä tai live-tinderiä voisi kokeilla, nainen nauraa.

Lotsarin mukaan ohjelma oli posiitiivinen kokemus, jossa naurua ei puuttunut.

– En muista koska minulla olisi ollut näin hauskaa pitkään yhtäjaksoisesti. Oli jännää tavata uusia ihmisiä, avartaa maailmankatsomustani, sekä saada käsitys, kuinka paljon ohjelman teko vaatii tekijöiltä ja osallistujilta.

Elämänmyönteinen nainen kertoo, että hänen mielestään hyvillä treffeillä ilmassa on iloa ja juttu luistaa. Naiselle tärkeää on myös kumppanin läsnäolo.

– Mokata voi, jos ei osoita yhtään kiinnostusta, vaan esimerkiksi katsoo vain kännykkään ja on poissaoleva.

Naisen mukaan treffien puitteilla ei ole väliä, mutta ihan kaikkeen hän ei lähtisi mukaan.

– Sanotaan vaikka, etten halua hypätä laskuvarjohyppyä. Oikeasti, ei ole mitään sen suurempia ennalta mainittavia "ei-asioita". Tilanne ratkaisee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

VML: Anne Kukkohovi, 48, vietti kiihkeitä sinkkuhetkiä "herrasmiehen" kanssa – "värkit toimivat kuten ennenkin"15.2.2019 03.50
Venla, 27, kertoo kuinka mies voi mokata pahasti treffeillä – "sellainen ravintola on ihan no-no"14.2.2019 03.50
26-vuotias Alexandra etsii rakkautta Suomen televisiossa – tällaisilla treffeillä urheilullisen tummaverikön saa syttymään17.2.2019 05.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat