Puheenaihe

Roope Salmiselta vaadittiin rahoja takaisin keikan jälkeen – tähden loistava vastaus yllätti trollin itse teossa

Roope Salminen

Toni Tervo

Kun Roope Salminen ja Ernest Lawson ilmoittivat lähtevänsä yhteiselle Putoillaan kiertueelle, alalla oltiin ihmeissään.

– Meitä kovasti varoiteltiin, että ensimmäiselle komediakiertueelle ei kannattaisi mennä 19 kaupunkiin, vaan ehkä viiteen. Tai että ei kannata ottaa riskiä buukata isoja saleja, vaan mennä ensin pieniin baareihin testaamaan, että kuinka lähtee. No, nyt ollaan esiinnytty täysille saleille ja minulla ei varmaan koskaan ole ollut näin hauskaa, mies hymyilee.

Salminen ja Lawson olivat niin varmoja kiertueen menestyksestä, että lupasivat julkisesti maksavansa rahat takaisin, jos show ei naurata. Koska internet on internet, tähän luonnollisesti iski jo yksi vitsiveikko kiinni.

– Laitoin Instagramissa kyselyä, että mitä jengi tykkäsi. Lähes kaikki palautteet olivat tosi positiivisia. Yksi tyyppi kuitenkin sanoi, että mistä saa rahat takaisin. Laitoin hänelle viestiä, että harmi kun et tykännyt esityksestä ja laita lipusta kuva niin laitan rahat tulemaan, Salminen kertoo.

– Hän sitten vähän yllättyi ja sanoi, että ei ollut käynyt katsomassa koko esitystä eikä uskonut minun oikeasti vastaavan. Hän jopa totesi, että ehkä pitää mennä katsomaan esitys. Eli yksi huono palaute on tullut ja sekin oli trolli, Salminen nauraa.

Keikkojen jälkeen Salminen on huomannut myös erikoisen ilmiön, joka liittyy hänen juontamaansa Myyrä-ohjelmaan.

– Jengi tulee keikan jälkeen juttelemaan ja katsoo suoraan silmiin todetessaan esimerkiksi että "Juho on Myyrä". He yrittävät katsoa miten reagoin, että paljastanko kuka se myyrä on.

Tiistaina ilmoitettiin myös Putouksen 11. kauden esiintyjäkaarti ja Salminen jatkaa jälleen ohjelman juontajana.

– Minulla oli vielä tänä keväänä niin hyvä tilanne duunien suhteen, että sain valita mitä teen. Putous on minulle tosi rakas ohjelma ja halusin ehdottomasti vielä tehdä sitä. Kun vielä kuulin, että Erkku ja Christoffer Strandberg jatkavat mukana, niin homma oli selvä.

Hiljattain Salmisen Instagram-tilillä nähtiin myös erikoinen episodi kun eräs nettikasinofirma yritti mainostaa itseään miehen postauksen kommenttikentässä. Juontaja toteaa suhtautuvansa hyvin nihkeästi somemainostukseen.

– Näen sen niin, että mun seuraajat seuraavat mua mun työprojektien ja itseni takia eivätkä hiustenhoitotuotteiden ja kansainvälisten peliyhtiöiden mainoksien takia. En tule koskaan laittamaan vaatteita päälle vaan tyrkyttääkseni seuraajille alekoodeja jonka jälkeen käyn myymässä ne vaatteet kirpputorilla pois.

– Jos joskus teen jotain yhteistyötä, ne ovat sellaisien tuotteiden kanssa, joita jo valmiiksi käytän.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Roope Salminen ihmetteli Meksikossa miksi meksikolaiset käyttäytyivät häntä kohtaan todella oudosti – lopulta syy selvisi14.11.2018 04.30
Näin Roope Salminen junaili ystävänsä Ernest Lawsonin mukaan Putoukseen – kanavapomot suostuivat tähden ovelaan vaatimukseen3.1.2019 04.00
Blogiväite: Näin Roope Salminen piti Sara Siepin parisuhteessa, vaikka tämä halusi erota – "En pystynyt lähtemään"11.1.2019 11.20

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat