Puheenaihe

Burger Kingin jättiyllätys: avaa uuden palvelun vain Suomessa – ennen koko muuta maailmaa

Hiljaisella kaistalla tilausprosessin odotetaan vauhdittuvan minuuttitolkulla

Burger King aloittaa uuden palvelun, jossa tilaus tehdään etukäteen kännykkäsovelluksen kautta.

Arkisto

Burger King uudistaa palvelutarjontaansa avaamalla Suomeen maailman ensimmäisen ”hiljaisen autokaistan” eli Silent Pick Driven.

Mobiilisovellus Restiksen kautta toimivan palvelun kautta asiakas pystyy tekemään, maksamaan ja noutamaan tilauksensa ilman minkäänlaista verbaalista kommunikaatiota tai jonottamista.

Burger Kingin mukaan kyseessä on Suomeen räätälöity ja ainutkertainen innovaatio, joka "leikittelee stereotypioilla suomalaisten melankolisesta mielenlaadusta ja sosiaalisten tilanteiden kammosta”.

– Suomessa asuu valtava joukko perusluonteeltaan hiljaisia ja ujoja ihmisiä, joille tahdomme tarjota vaihtoehtoisen tilausmuodon, Restel Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Toni Flyckt kertoo.

Hän lisää, että uusi palvelu enteilee perinteisten autokaistojen katoamista. Se onkin ilmeisen tehokas: Burger Kingin laskujen mukaan hiljainen kaista nopeuttaa tilausprosessia 7–8 minuuttia.

Uusi palvelu lanseerataan Suomessa perjantaina 15.2. Käpylässä.

Palvelu toimii vain, jos asiakas rekisteröityy Restis-mobiilisovelluksen käyttäjäksi. Tilaus tehdään ja maksetaan sovelluksen kautta.

Asiakas päättää, milloin tilaus valmistuu, ajoittaa saapumisensa oikeaan ajankohtaan ja pysäköi ajoneuvonsa rajatulle Silent Pick Drive -alueelle.

Tilaus tuodaan autoon. Siinä vaiheessa voi tulla tarve vaihtaa sananen tuojan kanssa, jos ei halua vaikuttaa erityisen tylyltä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Suomalaismies ällistyi Burger Kingin kassalla – oletko huomannut tämän aterioiden hinnoissa?7.1.2019 04.15
Asiakas ällistyi Burger Kingin kalliista vessamaksusta Suomessa – "Osa jopa ymmärtää, että tällainen maksu on jouduttu laittamaan"17.1.2019 04.45
Burger King teki uuden keksinnön – nähdäänkö nämä pian Suomessakin?5.12.2018 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Uusimmat

Luetuimmat